local-stats-pixel fb-conv-api

Gatavoju ēst: veselīgie batoniņi1

Es gatavoju veselīgos batonīņus, Tu arī vēlies pagatavot ? Bilde ņemta no interneta, jo es viņus sen jau gatavoju, tas bija vasaras laiks un man visas receptes ir palikušas, bet bildes nē.

Kas būs vajadzīgs: bļoda, karote, medus, auzu pārslas, parastās brokastu pārslas, zemesriekstu sviests un piemēram vēl var pievienot zemesriekstus, lai garšīgāk.

Bļodā pievienoju četras karotes auzu pārslas, pēc tam četras karotes mūsu parastās brokastu pārslas, dzērvenes, kokosriekstu skaidiņas, bet pēc tam visu samaisiet kopā, pievienojam zemesriekstu sviestu un medu, bet pēc tam visu samaisiet kopā un ielieciet to visu plastmasas traukā un meklējam pārtikas plāvi, kur iekšā ieliekam mūsu maisījumu pēc tam saspiežam visu ar karoti un uz stundu liekam saldētavā, bet katrs liek cik grib, jūsu izvēle, es liku uz stundu, kopā var uzdzert ar coca-cola, sprite vai fanta, es izvēlējos sprite, jo viņa man garšo, bet katram brīva izvēle. Šie veselīgie batoniņi manuprāt, ka garšos visiem un daudzi viņus izmēģinās un taisīs vēl.

13 1 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000
Cik tev gadi? Raksti kā gnoms...
0 6 atbildēt