local-stats-pixel fb-conv-api

Gatavoju ēst: Ūdens ar augļiem0

Kamēr man apstiprina vēl divus recepšu rakstus , jo es izdomāju, ka šis profils būs padomu profils jeb recepšu profils. Padalīšos ar ļoti vienkāršu recepti.

Tā būs citādāka recepte nekā parasti.

Kamēr es atceros recepti, es to rakstu spokos un meklēju bildi internetā, kuras man nav, bet nu recepte ir ļoti laba un cerams, ka patiks un kāds to izmēģinas.

Mums vajadzēs: ledus trauciņus, dēlīti un kādas ogas vai augļus, piparmētru un citronu.

Nu varam gatavot ! Sāksim ar to, ka sagriežam citronu tik lielos gabaliņos, lai viņi ielien ledus trauciņos, pēc tam saliekam vienu vai divus gabaliņus mūsu ledus trauciņos. Manā gadijumā es vēl pievienoju sagrieztus pipārmētras gabaliņus, To pašu izdaram ar vīnogām, bet varat likt arī zemenes jeb ko vien vēlaties, pēc tam es pievienoju ūdeni un ielikšu saldētavā uz vairākām stundām, pēc vairākām stundām tie būs gatavi, ņemam ārā no formiņām un pievienojam ūdenim to var izdarīt arī ar ledu, pēc tam pievienojam citronu sulu, piparmētru lapas un šis dzēriens der ļoti labi rītiem, tad to visu ielejam pudelē, burkā ?! tas pēc katra gribēšanas un vēlmes, garšo labi arī ar laima gabaliņiem. Ūdens ir ļoti atspirdzinošs, lai labs šis rīts. Un, lai Jums lieliska nedēļas nogale.

55 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000