local-stats-pixel fb-conv-api

Gatavoju ēst: Roltona burgers2

Roltona burgers:
Sastāvdaļas:
2 roltoni
2 tomāti
2 olas
salātlapas
~250g liellopu maltās gaļas
1 neliels sīpols
garšvielas maltajai gaļai (vai jebkādas citas garšvielas pēc jūsu gaumes)
Pagatavošana:
Liek vārīties ūdeni, kad tas uzvārījies, ieliek abus roltonus uz ~1 līdz 2 minūtēm, līdz tas sasniedzis konsistenci, kad roltons ir nedaudz mīksts, bet ne izvārīts (mīksts izjuks).
Sakuļ abas olas, pieber šķipsniņu sāls. Uzkarsē pannu ar nedaudz eļļu, roltonu samērcē olā un liek cepties veidojot apaļu apaļu formu, izcepot gan pamatni, gan virsmu. Pa to laiku var smalki sagriezt sīpolus. Tos un nepieciešamās garšvielas pievieno maltajai gaļai. Tad to visu kārtīgi samīca un liek cepties, veidojot lielas un plānas "kotletes". Sagriež tomātus šķēlītēs, salātlapas nomazgā. Kad visas burgera sastāvdaļas ir gatavas, tās sakārto. Vispirms liek roltona pamatni, tad salātlapas, gaļu un visbeidzot arī otru roltonu. Ja vēlas starpā var likt arī kādas mērces. Lai labi garšo!

Garšo vienkārši ļoti garšīgi, lai veicas.

Vai arī ēd roltonu un burgeru atsevišķi tā ietaupot nākamās rītas nelabumu un 2 stundas no laika, kuru būtu pavadījis tualetē, ja uztaisītu un apēstu šādu burgeru, kuru visdrīzāk būtu grūti dabūt vēderā. Veiksmi, ceru, ka tā nenotiks un visi izmeģinās šo lielisko un neaizmirstamo recepti. Lai veicas. Lai garšo!

36 8 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000
Varēji jau gatavošanas procesa bildes iemest. Daudzi lasa ar bildēm nevis tekstu
3 0 atbildēt

salātlapas nomazgāju, mhmm a tomātus nevajg?

0 0 atbildēt