local-stats-pixel fb-conv-api

Garšīgākais tiramisu pasaulē.1

15 0

Sasdāvdaļas:

*200 g cepumu Vicenzovo (jeb tā saucamie dāmu pirkstiņi)

*500 g Mascarpone siera

* 4 olas

*125 g cukura

*5 espresso kafijas krūzītes

*100 g saldā krējuma

*Nedaudz kakao pulvera.

Pagatavošana:30 min.

Sagatavo stipru espresso kafiju un to atdzesē. Ja ir vēlme, kafijai var nedaudz pievienot Amaretto liķieri, brendiju vai rumu. Atdala olu baltumus no dzeltenumiem. Atsevišķā traukā saputo olu baltumus, līdz iegūst stingru masu. Atsevišķi saputo olu dzeltenumus ar cukuru. Vēl atsevišķi saputo saldo krējumu un 1,5 ēdamk. cukura. Pie olu dzeltenumiem pievieno Mascarpone sieru un saputotu saldo krējumu, tad iecilā saputotos olu baltumus. Jāuzmanās, lai siera masa neveidojas par šķidru - masai jābūt ļoti bieza krējuma konsistencei. Taisnstūrveida vai kvadrātveida formā apakšā smērē plānu kārtu sagatavotā krēma, ņem pa vienam Vicenzovo cepumus, mērcē kafijā (burtiski uz sekundi, lai cepumi pārlieku neuzsūc kafiju), liek veidnē, noklājot visu platību, virsū liek kārtīgu krēma kārtu, tad atkal kafijā mērcētus cepumus, un tad atkal krēmu. Virsū bagātīgi uzber kakao pulveri. Liek uz 30 min. saldētavā, bet ne ilgāk, tad pārvieto uz ledusskapi. Labāk garšo nākamajā dienā, kad ir labi savilcies. Labu apetīti!

15 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://tvnet.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000
Būtu jau labāk ar atēliem rādīt kā notiek process.
4 0 atbildēt