local-stats-pixel fb-conv-api

Gards kārums svētku galdam7

Tepat aiz loga jau klauvē Ziemassvētki un ikvienās mājās tiks gatavots kas gards. Citam tās būs kūkas, citam plātsmaize, citam kēksiņi, citam kas cits. Arī es savās mājās gatavošu ko gardu, lai saviem tuvajiem sniegtu galdā!

Tā kā man ļoti patīk gatavot un šiferēties virtuvē, sestdienas rītā nolēmu to izdarīt un ķēros klāt vēl neizmēģināta receptei -> banānu kēksiņi Vakarā bija paredzēts, ka ciemos nāks ciemiņi, tāpēc domāju, ka jāuzcep kaut kas pašai, nevis jāizvēlās vienkāršais ceļš doties uz veikalu kaut ko iegādāties, lai pacienātu ciemiņus. Šaubījos, vai man sanāks viss pēc receptes, vai nē, jo līdz šim nekāda veida kēksiņus nebiju cepusi. Tad nu nolēmu, ka beidzot kēksiņu ēra savā virtuvē jāizmēģina. Un ziniet, teikšu jums, ka viegli un ātri pagatavojami. Sajauc un cep. Pavisam vienkārši izklausās un tas nav tā, ka tā tikai izklausās, tā arī ir patiesībā. Viegli. Jāpaņem vienkārši divas bļodas, blenderis, nepieciešamās sastāvdaļas, jāieslēdz krāsns. Visas sastāvdaļas jāsajauc un jācep. Jāpgaidam vien 20-25 min un beigās sanāk gardum gardi. Jāpārkaisa ar pūdercukuru. Mutē kūst un garšo lieliski.

Šie kēksiņi noteikti noder arī kā ciemakukulis ejot ciemos vai vienkārši var likt galdā Ziemassvētkos. Iesaku pamēģināt un Jums garšos!

Lai visiem Jums mierpilni, balti Ziemassvētki. Lai labi garšo un smaržo Jūsmājās!

51 0 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://...noslēpums...
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000
Aa ir telefons noglukoja O:-):'(
3 0 atbildēt
Kur recepte¿©®₩^§ :'(
2 0 atbildēt