local-stats-pixel fb-conv-api

Gaļas bumbiņas vai tefteļi mērcē. Receptes. Lieliska izvēle gardām pusdienām4

Maizi iemērc ūdenī vai pienā. Sīki sagrieztu sīpolu apcep eļļā, samaisa ar malto gaļu un maizi, masu samaļ gaļasmašīnā. Maltai masai pievieno olu, sāli, piparus, izmaisa un atsit pret bļodas malu(6-10 reizes). No gaļas veido palielas bumbiņas (8 gab), vāra sālsūdeni ( tā lai bumbiņas būtu nosegtas ar ūdeni )7-10 minūtes. Gatavo mērci: miltus liek panna, apcep eļļā, pievieno buljonu,(kurā vārījās bumbiņas) tik daudz lai sanāk laba mērcīte, bumbiņas liek mērcē un uzkarsē. Pasniedz ar vārītiem rīsiem. Labu apetīti! Iesakiet šo recepti draugiem un spiediet pirkstiņus, patīk. Paldies par uzmanību!

Sastāvdaļas:

liellopa maltā gaļa 200 g

cūkgaļa maltā 150 g

baltmaize 30 g

ola 1

sīpols 1

60 0 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000