local-stats-pixel fb-conv-api

Diena un nakts manā izpratnē5

23 0

Tā kā man patīk gatavot visādus gardumus, nolēmu pamēģināt vienu tortes recepti. Un man sanāca ļoti labi. Viesiem garšoja. Torte tika apēsta 2 dienāsProtams bija uztraukums par biskvītu, sanāks vai nesanāks.. bet viss sanāca, tāpēc varu teikt, ka šajā kūkā nošaut greizi būs grūti.
Ceru jums noderēs mana pieredze.;)
Tātad nepieciešamas 3 olas
milti
rieksti 200g
krējums 400g
cukurs
cepamais pulveris
kakao
Šokolāde 100g
Jātaisa 2 biskvīti, bet ja vēlas lai kūka ir augstāka var taisīt 3. Biskvītu var griezt uz pusēm, bet man tam nepietika pacietības un es atstāju tā pat.
Gaišais biskvīts: atdala olas baltumus no dzeltenumiem, dzeltenumu sakuļ ar 1/2 glāzi cukura, pievieno 1/2 glāzi krējuma, 3/4 glāzes miltu un 1,5 tējkarote cepamā pulvera. Visu sakuļ un lej kūkas formā un liek cepties 180 grādos , kamēr biskvīts gatavs.
Tumšais biskvīts. Olu baltumus sakuļ ar 1/2glāzi cukura, pieliek 1/2 glāzi krējumu,pievieno kakao, 3/4 glāzes miltu, 1,5 tējkarote cepamā pulvera, sasmalcināti rieksti (nav obligāti jāliek daudz, kā vēlaties. Riekstus var atstāt dekorēšanai)
Krēms. 500g krējuma sakuļ ar 200g cukura. Es ieliku arī nedaudz miltu, lai tā masa ir biezāka. Tad sadala masu uz pusēm. Vienā pusē pieliek klāt kakao. Gaiso masu liek kūkas vidējās kārtās, tumšo kūkai pa virsu. Tad kūku dekorē pēc sirds patikas. Kuru biskvīti likt pirmo nav svarīgi, bet man patika , ja apakšā ir brūnais biskvīts.

23 0 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000

krejums ar cukuru ka kreems kuukas vidum emotion  

Piedod, bet nevaru iedomaties ka tas kuukaa garsotu emotion

Bet + tev par centiibu  emotion

0 0 atbildēt