Pievieno rakstu! Seko Draugiem Seko Facebook Seko Twitter
 
10
270
« 1  2  3 »
tagad būtiskais čebureku... Autors: Akumulators Čebureki
11. tagad būtiskais čebureku knifs - pie gaļas masas pielejam kādu pusglāzi/glāzi kefīra kefīrs būs tas, kas dos to izteikto čebureka buljoniņu viegli visu samaisam, lai veidojas pufīga gaļas masa
ķeramies klāt čebureku... Autors: Akumulators Čebureki
12. ķeramies klāt čebureku lipināšanai ... no mīklas masas noraujam mazu pikuci un ar pudeli izritinam mīklu milimetru plānā plācenī ... Vislabāk to darīt uz gludas virtuves virsmas bikucīt uzberot miltus "lai nelīp klāt"
ņemam ēdamkaroti ar kaudzi... Autors: Akumulators Čebureki
13. ņemam ēdamkaroti ar kaudzi gaļas masas un izveidojam auss formas plakanisku čebureka pildījuma pikuci
uzlokam gaļai pa virsu mīklu Autors: Akumulators Čebureki
14. uzlokam gaļai pa virsu mīklu
rūpīgi ar dakšiņu aizspaidam... Autors: Akumulators Čebureki
15. rūpīgi ar dakšiņu aizspaidam čebureku ciet, bet cenšamies "nepārdurt" mīklas apvalku
ar kādu atbilstoša izmēra... Autors: Akumulators Čebureki
16. ar kādu "atbilstoša izmēra" bļodiņu izkožam čebureku no mīklas plāceņa laukā ... čebureka lielums karājas no paša gaumes - bet pārspīlēt arī nevajag - labs ir tāds "pusplaukstas" izmērs ... mīklu saņukājam pikucī, izrullējam pa jaunam un lipinam nākamo čebureku
lipinam lipinam lipinam... Autors: Akumulators Čebureki
17. lipinam, lipinam, lipinam, lipinam kamēr čebureku ierinda krājas. tik skatamies, ka tie "nepielīp" pie virsmas - pieberam miltus apakšā
Pienācis laiks čebureku... Autors: Akumulators Čebureki
18. Pienācis laiks čebureku cepšanas priekiem ... Ielejam nelielā katliņā puslitru eļļas, uguni apakšā un metam eļļā sīpolu apcepināties līdz melnumam sīpols izsūks no eļļas visas liekās smakas
uzmanīgi nešļakstoties ... Autors: Akumulators Čebureki
19. uzmanīgi, nešļakstoties - eļļas apdegumi ojjj kā sāp - laižam čebureku cepināties ... neuztraucamies par eļļainību - eļļa čebureka iekšienē netiks, ja vien tas būs labi aizlipināts
līdz čebureks paliek... Autors: Akumulators Čebureki
20. līdz čebureks paliek burbuļains un zeltains
« 1  2  3 »
10
270

komentāri [41]

Niks: vai ienāc ar
Kārtot komentārus: populārākie | jaunākie | vecākie
Rādīt bildes
Izlasi vēlreiz avatars
Medaļa NostradamsMedaļa SviestmaizeMedaļa Nostradams
  Izlasi vēlreiz 02.02.12 17:47
 
41
1

Prieks, ka kaķis beigās ir vienā gabalā. :D

Fosilija
Spoku fosilijas ikonaFosilija 02.02.12 17:42
 
11
0

Man gan labāk kebabu, bet  izskatās garšīgi!

Laur1s avatars
Medaļa Admins iesakaMedaļa Nedēļas redaktorsMedaļa O!Zorro
  Laur1s 02.02.12 17:48
 
8
0

tu gatavo uz grīdas ,vai tev kaķis staigā pa galdu? 

Salamandra5900 avatars
Medaļa SviestmaizeMedaļa SpoksMedaļa Pilnu klēpi tulpēm
  Salamandra5900 02.02.12 18:53
 
8
0

Kapēc visiem "spoku pavāriem" virtuvē vienmēr piepalīdz kaķi? 

Bet čebureki .. nu jā,tā ir manta! 

Zin avatars
Medaļa SviestmaizeMedaļa TeamworkMedaļa Tīģeris
  Zin 02.02.12 18:06
 
6
0

Prieks, ka BEIDZOT ir noraadiits avots :)

elinap avatars
Medaļa SviestmaizeMedaļa StudentsMedaļa Spoks
  elinap 02.02.12 17:46
 
3
0

es dievinu čēburekus

Fosilija
Spoku fosilijas ikonaFosilija 02.02.12 17:42
 
3
0

Un trekns plus par to, ka tieši Talsu kefirs xD

Spiritum avatars
Medaļa SpoksMedaļa RecidīvistsMedaļa Recidīvists
  Spiritum 02.02.12 19:53
 
2
0

atbildot uz Salamandra5900 komentāru " Kapēc visiem "spoku pavāriem" virt... " šis nav "spoku" pavārs, bet gan copy->paste no fotoreceptes.lv!!!!!

Crop avatars
Medaļa PlūdonisMedaļa AspazijaMedaļa Kārumnieks
  Crop 02.02.12 17:43
 
2
0

Izskatās ņammīgi. :)

Džinsu vīrs avatars
Medaļa Riesta laiksMedaļa Priecīgus Līgo!Medaļa Sertificēts spoks
  Džinsu vīrs 02.02.12 18:26
 
2
0

Tie ir čeburecēni, nevis čebureki...

goguars avatars
Medaļa RecidīvistsMedaļa Kapteinis HuksMedaļa Man ir kredīts
  goguars 02.02.12 17:38
 
2
0

OMFG- skudrinas pa veederu skrien

shitsky avatars
Medaļa Dienas joksMedaļa SviestmaizeMedaļa Spoki flame
  shitsky 02.02.12 18:55
 
1
0

njaa.. labs raksts, tiesham, atceros  agrak vel vareja uz normaliem ceburekiem trapit(berniba)  bet tgd vnk sviests...  bus japamegina majas kadu dienu... un stiligs kakjis starp citu

franculicejs avatars
Medaļa JubilārsMedaļa TeamworkMedaļa Dienas joks
  franculicejs 02.02.12 19:56
 
2
1

Kauns nav likt citu cilvēku receptes? tev  par to -

Fosilija
Spoku fosilijas ikonaFosilija 02.02.12 19:32
 
1
0

Izskatās apetelīgi :)

Zilais Kamielis avatars
Medaļa RecidīvistsMedaļa RecidīvistsMedaļa Recidīvists
  Zilais Kamielis 02.02.12 17:44
 
1
0

Piecep pilnu ķerru un brauc uz tirgu!

MareksM avatars
Medaļa SviestmaizeMedaļa Sertificēts spoksMedaļa Spoki flame
  MareksM 02.02.12 18:53
 
1
0

rīt pagatavošu,paldiees:)

Akumulators avatars
Medaļa RecidīvistsMedaļa Dienas joksMedaļa Recidīvists
  Akumulators 02.02.12 18:05
 
1
0

atbildot uz grauz manas bikšeles komentāru " a, ja jēra gaļas vietā liks parast... "  nezinu, neesmu mēģinājis, bet domāju nekā traka nebūs ja liksi cūciņu . ar jēra gaļu ir ideāli, to gan varu pateikt. !

gaco avatars
Medaļa TeamworkMedaļa SpoksMedaļa Jubilārs
  gaco 02.02.12 19:38
 
1
0

vecit nu šis bija super.. siekala līdz grīdai

Akumulators avatars
Medaļa RecidīvistsMedaļa Dienas joksMedaļa Recidīvists
  Akumulators 02.02.12 18:08
 
1
0

atbildot uz Zin komentāru " Prieks, ka BEIDZOT ir noraadiits a... " :)

JeekabsV avatars
Medaļa SpoksMedaļa Spoki flameMedaļa Sviestmaize
  JeekabsV 02.02.12 19:29
 
0
0

nois

« 1  2  3 »