local-stats-pixel fb-conv-api

Biskvīta kūka1

Biskvīta kūka video recepte.

Uzmanīgi atdalām olu dzeltenumus no baltumiem.Dzeltenumiem pievienojam cukuru,vanilīna cukuru un putojam.Pievienojam izsijātos miltus un kartupeļu miltus,kārtīgi samaisām.Citā traukā olu baltumus saputojam stingrās putās.Uzmanīgi iecilājot olu baltumus pie dzeltenumu masas,samaisām visu viendabīgā masā,maisam no apakšas un augšu ļoti uzmanīgi.Mīklu kārtojam veidnē to ieklāj cepamo papīru, mazliet ieeļļo.liekam cept 180*С grādos kādas 13-15 minūtes.Un pirmās 10 minūtes noteikti nedrīkst virināt cepeškrāsns durtiņas, citādi biskvīts saplaks.Gatavu izstrādājumu pirms atdzisis mitrina ar cukur-ūdeni(50ml ūdens 2 tējkarotes cukura).

1)Krēms 1-kārta;Sauso želatīnu pārlej ar aukstu ūdeni un uzbriedina.Želatīnu šķīdina,ievietojot trauku karsta ūdens peldē.Cukuru izšķīdina ūdeni pievieno citronskābi un vara uz lēna uguns sīrupu 7-8 minūtes,gatavam sīrupam pievieno kakao pulveri un samaisa.Olu baltumus ieliek putojamā traukā.Kuļ līdz paliek baltas putas.Karsto sīrupu ļoti lēnām putojot lej olbaltumā līdz viss ir iekšā turpinot kult pievieno želatīnu un augu eļļu.Krēmu nedaudz atdzesē,lej virsu biskvītam,formu liek ledusskapi (30-45 minūtes).

2)želejas kārta;Sauso želatīnu pārlej ar aukstu ūdeni un uzbriedina.Želatīnu šķīdina,ievietojot trauku karsta ūdens peldē.Pienam pievieno cukuru,vaniļas cukuru uzvar līdz cukurs izkust.Pienu nedaudz atdzesē,pievieno želatīnu un samaisa.Masu atdzesē ,lej virsu kakao krēmam un atkal liek ledusskapi (30-40 minūtes).Gatavo kūku sagriez porcijas.Šo desertu var baudīt pie kafijas un tējas. Veiksmi gatavošanā! Lai jums labi garšo! Uz tikšanos.

Sastāvdaļas;


Kakao krēms;
Olu baltumi 3
Želatīns 10g
Cukurs 220g
Ūdens 150ml
Kakao pulveris 10g
Augu eļļa 30ml

Biskvītam:
Milti 20g
Kartupeļu milti 20g
Olas 2
Cukurs 40g
Vanilīna cukurs1/2 tējkarotes
Sāls 1/6 tējkarotes

Želejas kārta:
Mandeļu piens (vai govs) 200ml
Cukurs 30g
Želatīns 7g
Vanilīna cukurs1/2 tējkarotes



56 2 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

👍

0 0 atbildēt