local-stats-pixel fb-conv-api

Bārbijkūka25

119 33

Sastāvdaļas biskvītam:
4 olas,
4 ēdamk. cukurs
4 ēdamk. milti

Sastāvdaļas vārītajam citronu krēmam:
50 g sviests
4 ēdamk. cukurs
200 ml saldais krējums
2 olas
2 ēdamk. milti
vaniļas ekstrakts
4 ēdamk. citrona sula
citrona miziņa
150 g sviests

Sastāvdaļas mastikai:
200 g maršmelow zefīriņi
400 g pūdercukurs

Gatavojam biskvītu:
1) Atdalam olu baltumus no dzeltenumiem.
2) Sakuļam olu baltumus līdz pufīgiem baltiem mākoņiem.
3) 4 olu dzeltenumiem pievienojam 4 ēdamk. cukuru. Sakuļam.
4) Olu dzeltenumu masu pievienojam olu baltumiem, iesijājam 4 ēdamk. miltu. Visu iecilājam.
5) Masu ieklājam lielā paplātē un cepam 180 grādos 15 min. līdz zeltaini brūns.

Gatavojam vārīto krēmu:
1) Katliņā liekam 50 g sviestu un 4 èdamk. cukuru, izkausējam un vāram līdz burbuļo un veidojas karamele.
2) Pievienojam 200 ml saldo krējumu, uzvāram līdz burbuļiem.
3) Pievienojam 4 ēdamk. citronu sulu un ierīvējam puscitrona miziņu.
4) Atsevišķā traukà 2 olas samikserējam ar 2 ēdamk. miltu.
5) Olu masu miksējo pievienojam saldkrējuma masai. Nepārtraukti maisām līdz sabiezē.
6) Atdzesējam krēmu pilnībā aukstā ūdens peldē.
7) Saputojam 150 g sviestu un pievienojam krēmu. Visu kopā saputojam.

Gatavojam mastiku:
1) Katliņā izkausējam 200 g maršmelow zefīriņus. Sākumà pievienojiet mazliet ūdens.
2) Pārlejam karstumizturìgā traukā, pa daļām pievienojam 400 g pūdercukuru. Mīcam un mastika gatava.
3) Iekrāso ar partikas krāsvielu sev tīkamās krāsās.

119 33 25 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 25

0/2000

200 g maršmelow zefīriņi - tos latviski sauc par pastilām + nevajag rakstīt pusangliski/puslatviski.

Tā bārbija pa vidu sabojā visu paskatu - izskatās bezgaumīgi un atgādina kaut ko no amerikāņu vecpuišu ballītēm, kur no lielas tortes izlec lēta striptīzdejotāja par godu topošajam vīŗam...

23 1 atbildēt

Ak, jel cilvēk, ja kaut ko dari un vēl publicē apskatei, tad mācies arī pieņemt kritiku. Lanselots ļoti pieklājīgi izteica viedokli. Nepadari sevi par muļķi un neatbildi ar rupjībām.

13 0 atbildēt

Es jau, protams, neko negribu teikt.. noteikti gaviļniece bija sajūsmā, un garda bez gala, bet nu, manuprat, diezgan neglīta kūka sanāca emotion

10 1 atbildēt

Kas Tev liek domāt, ka es esmu netalantīga mauka un nezinu savu vērtību? emotion

6 0 atbildēt
Kura meitenīte man uzceps gardu ābolmaizi tā būs mana princesīte!!!emotion
5 0 atbildēt

Forsha ideja!  emotion 

7 3 atbildēt

Iznākusi tāda rokoko modes stila Bārbija!!! Nu nav ne vainas kā citi te zākā. Pamēģiniet paši!!! Pluss par uzdrīkstēšanos!!! +++

7 3 atbildēt
Izskatās arī labi emotion
6 2 atbildēt

Nu baigā kūka. emotion

7 3 atbildēt

 emotion 

4 0 atbildēt
Vai man' dieniņ'
12 8 atbildēt

 emotion 

2 0 atbildēt

Varētu būt gardi, bet nedaudz pietrūkst informācijas. emotion 

5 3 atbildēt

kaka

14 12 atbildēt

Oriģinālāk par meduskūku vai napoleonu, kurš visās svinībās ntās reizes redzēts.

Man patīk!) Dāvana (lelle) un kūka vienā.

1 0 atbildēt

Pirmā bilde  emotion 

1 0 atbildēt

Manuprāt, kūciņa ir diezgan skaista un garšīga, kāpēc jūs te cepaties? Viss taču ir ok! Un aniii7 tev ir foršas idejas un receptes! emotion

2 2 atbildēt

Mīļo meitēn, es savus komentārus un plusus/mīnusus varu paskaidrot un argumentēt, un vēlos to aŗī preī. Lūdzu, paskaidro, kāpēc tad īsti mani komentāri ir jēli? Un kas šajā visā manis uzrakstītajā ir diršana? emotion Tas, ka uzrakstīju, ka, manuprāt, kūka nav sanākusi skaista? Vai ta ir diršana? Vai es esmu uzrakstījis kaut ko sliktu vai nepamatotu par Tevi? Varbūt arī mana vieta ir uz kaudzes, bet nu dirsis es neko Tev noteikti neesmu emotion

4 6 atbildēt
Ir gan emotion
1 15 atbildēt