local-stats-pixel fb-conv-api

Baklažāni ēģiptiešu gaumē0

Baklažāni Ēģiptiešu gaumē video recepte

Baklažānus nomazgā,sagriež gareniski uz pusēm,mīkstumu atdala no miziņas.Sīpolu sagriež, apcep eļļā.Ķiploku un sīki sagrieztu burkānu,vārītu seleriju sakni,izņemtu baklažāna mīkstumu, un sīpolu,pievieno sāli,piparus sajauc.Ar dārzeņu masu pilda baklažāna pusītes,virsū liek tomātu šķēles ,pārkaisa ar pētersīļu zaļumiem. Veidni ieziež ar taukiem,liek tajā baklažānus un ievieto cepeškrāsnī 180*С cep 30-40 minūtes.Galdā pasniedz atdzisušu.

Sastāvdaļas;

Baklažāni 2

Seleriju saknes 60 g

Burkāni 60 g

Sīpols 1

Tomāti 100 g

Ķiploks 1 daiviņa

Eļļa

Sāls

Pipari

Pētersīļu zaļumi

63 1 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000