local-stats-pixel fb-conv-api

Aukstam laikam skābēti kāposti31

528 2

*** *** ***

Recepte īsumā nevaļīgiem spokiem:

Noderēs te cūkas miesa-

Taukaina, ne gluži liesa.

Kāpostos to vārīsim,

Cepeškrāsnī apcepsim.

Kad laukā salst, man gribas karstus skābos kapostus. Netaisīšu garu ievadu, bet uzreiz pie bildēm.

Izmantošu senu recepti, kad saimnieces cepa lielos cepešus, vispirms gaļu iemarinēja, to apvārot skābo kāpostu sulā.

528 2 31 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 31

0/2000

Sakārdināji sameistarot garšīgas vakariņas. emotion

13 0 atbildēt

Rakstu pievienošu pie favorītiem!

12 0 atbildēt

Ja man būtu jāizvēlas starp seksu un šādām vakariņām, tad es viennozīmīgi izvēlētos pēdējoemotionjo pirmais man ir diezgan regulārs - darbā!

Mīlestība iet caur vēderuemotion

10 0 atbildēt

Izskatās ļoti apetelīgi un gārdi! emotion

10 0 atbildēt
Gaļa izskatās burvīgi.
4 0 atbildēt

Dzimis pavārs, Tu esi !!! Prieks par tādiem pavāriņiem !!!! Rakstu pievienošu favorītiem un noteikti izmēģināšu !!! A cik lielas bija izmaksas, un kā garšoja ?!emotion

4 0 atbildēt

Protams garšīgi un tādā garā...njam njam...bet es par šo----Recepte īsumā nevaļīgiem spokiem-----nevaļīgiem---tādiem kam nav laika...nevaļīgi spoki gatavo roltonus emotion

šī jaukā recepte ir domāta tiem kam ir mazliet vairāk laika par "NEVAĻĪGI"

4 0 atbildēt
JJāaiziet uz Lido
4 0 atbildēt

Lieliski, es arī kautko līdzīgu taisu, bet ieteiktu kartupeļus  apsmērēt nevis ar majonēzi, bet ar sviestu. emotion  emotion 

4 0 atbildēt

Nezinu .... Vienkārši nedaudz smieklīgi it kā lepoties ar vēsturi...

3 0 atbildēt

tā doma jau ir ielikt kādu jaunu recepti nevis kkādu punktu vākšana ar "rakstu pacelšanu" tāpēc arī ir smieklīgi..

3 0 atbildēt

Tā arī nesapratu to īsto iemeslu par to rakstu pacelšanu.....

Nu tak parastam cilvēkam nav jāredz 3 vai 8 reizes to recepti lai kko iegaumētu.....

Rasik - pietiek ar vienu reizi, un toč labi (riktīgi labs bija tas viltotais zaķis - pamēģināju)

4 2 atbildēt
Pretty good , pretty good...
2 0 atbildēt

Ļoti laba receptīte, bet kapēc tā rakstu celšana???

2 2 atbildēt

Tu esi īst(s/a) pavār(s/e). Tavai otrai pusītei ir ļoti paveicies. emotion 

0 0 atbildēt