local-stats-pixel fb-conv-api

Ātri pagatvotas pusdienas.15

594 3

Ja nekas iepriekš nav ieplānots pusdienām, bet ēst gribas kut ko siltu un sātīgu, jāpameklē saldētavā. Lai tur ko atrastu - iepriekš savlaicīgi jāsgatavo un jāieliek. Ja ieraugu veikalā kādu interesantu saldēto dārzeņu paku, nopērku un ielieku saldētavā neparedzētai reizei. Vēl saldētavā bieži uzglabāju svaigu malto gaļu, jau iepriekš to sagatavojot ātrai cepšanai. Noder gan cūkas, gan liellopa, gan jauktā, gan tītara maltā gaļa. Parasti pērku vismaz kilogramu gaļas, vislabāk, ja veikalā vai tirgū to samaļ no mana izvēlētā gaļas gabala.Sagatavoju to šādi: pievienoju pēc savas garšas tikai maltus melnos piparus, sāli un sakapātu ķiploku. Sadalu gaļas masu un ar rokām izveidoju ruletes gan resnas gan tievas, ietinu pārtikas plēvē un saldētavā.Tā ir ļoti izdevīgi vasarā dzīvojot vasarnīcā, kad gaļas veikala nav tuvumā. Tādā veidā droši mēnesi tās var uzglabāt. Arī ziemā šo metodi pielietoju.
Šodien parādīšu kā pagatavot ātri pusdienas, izmantojot produktu sagataves no saldētavas. Turpinājums skatāms bildēs.

594 3 15 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 15

0/2000

''Ja nav apnicis lasīt'' tādu neapniks lasīt emotion

11 0 atbildēt

Neapspriedīsim vairāk karbonādi, jo mana recepte ir ar malto gaļu, kas atsildot neturas kopā. Neapspriedīsim arī vai pusdienās labāk negatavot cepeti. Ar mikroviļņu krāsni  neieteiktu aizrauties, jo daudz vēl neizpētīta. Ar maisījumiem neaizraujos, bet pa retam nopērku kādu, kam sastāvā ir dārzeņi , kuru parasti mājās nav, kā piem. brokoļi. Nekad nepirkšu saldētus kartupeļus vai parastos galviņkāpostus, bietes.

4 0 atbildēt

Ja vien kāds man šo šobrīd pagatavotu.. emotion

2 0 atbildēt

dārzeņi manāmi pārvārīti. tad jau labāk būtu tvaicējis un ar mēru. un ja saldētavā stāv jau šķēlēs sagriezta sasaldēta karbonāde, to atkausēt mikrenē var pat ātrāk kā sagriezt e-gaļas ruleti.

2 0 atbildēt

ellu labak liet ara pec cepsanas, neveseliga pec velna.

1 0 atbildēt

labas idejas,par to malto gaļu.

1 0 atbildēt

Šitas saucas '' Junk food ''

1 0 atbildēt

Nav gan, bet te kādam bija.

1 0 atbildēt

Saldēti dārzeņi un gaļa... pielikt māgu jau var un iespējams ir garšīgi, bet visas tās lietas, kas iet labumā pazūd dubultā, jo cepot un vārot visādas vētīgas vielas zūd, bet te bonusā viss vēl iepriekš ir bijis sasaldēts. Rezultātā vairāk podā, nekā izmantojamā enerģijā plus vēl ķermenim slodze to apstrādājot. Šādu maltīti es ēstu tikai vakarā, kad nav plānos neko darīt un varu atlikušo laiku pavadīt sēdus, bet recepte ir ok. Labs variants kad ir slinkums.

1 0 atbildēt

Vai Tev ir arī kāda recepte ar Rolton'? 'emotion

0 0 atbildēt