local-stats-pixel fb-conv-api

Ābolu strūdele.18

434 4

Ābolu strūdele parasti tiek uztverts kā kaut kas ļoti sarežgīts, jo oriģinālajai receptei ir daudz jāčakarējas ar mīklas taisīšanu. Parasti gan mēs mājās taisam ar lavašu, bet šoreiz tā veikalā nebija, tādēļ pamēģinājām ar kārtaino mīklu. :)

Sastāvdaļas:

* paciņa ar kārtaino mīklu (5-6 plāksnes) vai lavašu,

* ~ 2/3 paciņas svieta,

* grauzdiņi (nav obligāti, var pirkt veikalā un sadrupināt, tik pat labi tā var būt arī sakaltēta baltmaize),

* 5-6 vidēji lieli āboli,

* rozīnes (ja ir vēlme),

* cukurs,

* kanēlis.

434 4 18 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 18

0/2000

Noteikti pamēģināšu!

Ābolu strūdele ir mans iecienītākais saldais ēdiens.

+ Tev. emotion

11 0 atbildēt

Es strūdelei ābolus karamelizēju ar medu, cukuru un kanēli pirms pildiju mīklā. Bet jāpamēģina vēl ar grauzdiņiem. Kas var būt labāks, kā karsta strūdele ar aukstu plombīra saldējumu...ņammm:))

4 0 atbildēt

Tavējā izskatās dikti garda, it īpaši pildījums. Katram jau sava recepte, kā viņu gatavot.

Oriģinālo ābolu strūdeli taisa nevis no kārtainās mīklas, kā daži te apgalvo, bet gan no rauga un uz dvieļa, kas apkaisīts ar miltiem rullē tik plānu, lai cauri varētu lasīt avīzi.

3 0 atbildēt

Super saldais ēdiens un ļoti akutāls šim gadalaikam! 

2 0 atbildēt

Uztaisiju no lavasa-30 min sagatavot+30 min krasni, rezultats izcils! Paldies par recepti! (Iztiku bez grauzdiniem, un nelikas, ka prasas)

2 0 atbildēt

Strūdele mmmmmm...... emotion

1 0 atbildēt

Garšīgi izskatās .

0 0 atbildēt

Strūdeli tieši taisa no kārtainās mīklas nevis lavaša.

0 0 atbildēt
Izskatās kārdinoši laikam būs jāizmēģina:)
0 0 atbildēt

Labs raksts emotion

1 1 atbildēt

Uzreiz sagribējās ēst :)

0 0 atbildēt

emotion 

0 0 atbildēt

Uhh, kā prasās, būs jauzmeistaro noteikti kaut kad.

0 0 atbildēt

ļoti interesanta recepte.

0 0 atbildēt

Sarullē mīklu, ievemj iekšā, aizloca ciet un ēd! Pat tā labāk iznāk nekā tev.

0 2 atbildēt

Izskatās pēc ābolu SŪDEĻA

2 8 atbildēt