local-stats-pixel fb-conv-api

12 garšīgas kūkas, kuras vari ātri pagatavot mikroviļņu krāsnī!7

66 0

Pāris minūtes, un deserts gatavs!

Reizēm gadās tā, ka esi iestrēdzis birojā, gribas kaut ko garšīgu, bet nav laika iet ārā. Mikroviļņu krāsns tādās reizēs ir īsts glābējs, jo tajā var uzcept superīgas kūkas! Turklāt, receptes ir tikpat noderīgas arī mājās – īpaši tiem, kam gribas mazliet kūkas, bet negribas pirkt vai cept veselu lielo (jo tad tas viss taču būs arī jāapēd). Tad nu lūk, krūzes izmēra kūkas ir labākais risinājums šādām situācijām.

Daži padomi:

1/Cepšanas laiki ir aptuveni – viss atkarīgs no tavas krāsns uzstādījumiem. Sāc ar mazāko laiku, un, ja nepieciešams, pievieno vienu vai vairākas cepšanas reizes pa 15 minūtēm.

Ļoti svarīgi lietot cepamo pulveri vai sodu. Šeit kūkai nebūs laika ilgi celties. Mikroviļņu krāsnīs ceptām kūkām nav brūnās garoziņas – tas saistīts ar cepšanas laiku un temperatūru. Taču tas nekas, jo kūka būs tikpat garšīga! Pats svarīgākais – vienmēr izmanto traukus, kurus drīkst likt mikroviļņu krāsnīs, un nekad nepiepildi tos vairāk par pusi, liekot iekšā mīklu. Pretējā gadījumā tev var sanākt kūcīgas nepatikšanas pa visu mikreni.
66 0 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000

Man nav mikroviļņu krāsns, jo man no tās bail, nevarēšu pat pamēģināt.

5 0 atbildēt

 emotion 

3 0 atbildēt

Es neuzticos mikroviļņu krāsnīm. 

2 0 atbildēt
Būs garšīgi.🎂 🍴 👍
2 0 atbildēt

labais

2 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

Ņamīīī!!!! emotion 

0 0 atbildēt