local-stats-pixel fb-conv-api

10...20...30...Minūtēs viegli pagatavojami KĀRUMI4

30 13

Man mājās ir maza grāmatiņa par kārumu pagatavošanu, tāpēc nolēmu dalīties receptēs.emotion

Riekstu torte

500g cepumu, 1 glāze riekstu (vislabāk - valriekstu), 1 kārba iebiezināta piena ar cukuru, kakao pulveris, cukurs.

Sīki sadrupinātiem cepumiem pievieno sasmalcinātus riekstus un iebiezināto pienu. Rūpīgi samaisa, līdz veidojas viendabīga masa. Liek garenā traukā, nosedz un patur vēsumā aptuveni 40 minūtes. Pēc tam pārkaisa ar cukuru, kas sajaukts ar kakao pulveri. Pasniedz sagriestu gabaliņos.

Kakao torte

200g sviesta, 1 glāze cukura, 3 olu dzeltenumi, 3 ēdamkarotes kakao, 200g cepumu, 5 pilieni ruma vai citrona esences.

Sviestu saputo ar cukuru, pa vienam pievieno olu dzeltenumus. Masai piejauc kakao un ruma vai citrona esenci. Cepumus sadrupina. Ar pergamentpapīru izklātā veidnē kārtās liek sviesta maisījumu un cepumus tā, lai apakšējā un augšējā kārtā būtu sviesta masa. Torti novieto vēsumā. Pasniedz sagriestu gabaliņos.

Halvas un marmelādes torte

200g halvas, 100g sviesta, 2 olu dzeltenumi, 1/2 glāzes cukura, 3 ēdamkarotesskābā krējuma, 200g cepumu, 10 - 12 gabaliņi marmelādes, 1 ēdamkarote rozīņu.

Halvu sadrupina, tai pievieno mīkstu sviestu, olu dzeltenumus, cukuru, krējumu, sasmalcinātus cepumus un samaisa viendabīgā masā. Marmelādi sagriež mazos gabaliņos, rozīnes nomazgā, uzsalvetes nosusina un sajauc ar pārējiem produktiem. Veidni izklāj ar pergamentpapīru. Maisījumu liek veidnē un cieši piespiež ar karoti. Torti tur vēsumā, līdz tā sacietē. Pasniedz sagriestu gabaliņos.

Halvas un auzu pārslu torte

200g halvas. 100g sviesta, 2 glāzes auzu pārslu, 100g cepumu, kakao vai vaniļas cukurs, 2 ēdamkarotes ogu sulas.

Halvu sadrupina, tai pievieno mīkstu sviestu un samaisa. Masai pievieno auzu pārslas, sulu, sasmalcinātus cepumus, kakao vai vaniļas cukuru un rūpīgi samaisa. Ar pergamentpapīru izklāj garenu veidni vai bļodu. Masu liek veidnē, blīvi piespiež ar karoti un novieto vēsumā. Pasniedz sagriestu gabaliņos.

30 13 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

bildes vismaz jau varēja.

 

3 1 atbildēt

Ņammemotion

0 1 atbildēt

- par rakstu... bullshit...

1 7 atbildēt