local-stats-pixel fb-conv-api

30% torentu ir “ēsma”, ko izlikuši cīnītaji ar p3

30% failus P2P-tīklos ielādē cīnītāji ar pirātismu. Tādējādi, “piesārņojot” torenta trekerus ar atkritumiem, antipirātisma aģentūras cīnās ar autortiesību pārkāpējiem.

P2P-tīklu piegružošanu noteica spāņu zinātnieki tīkla trafika pētīšanas gaitā, un piedāvāja informāciju konferencē Filadelfijā. Zinātnieki vēlējās noskaidrot, kas ir galvenie kontenta izplatītāji torenta trekeros un tīklos.

Izrādās, ka trešā daļa kontenta tiek ielādēta pēc skaņu ierakstu kompāniju pasūtījuma. Faili satur ne to, kas ir atzīmēts nosaukumā, bet lietotāji tic un lejupielādē kontentu – “feika” daļa lielāko trekeru The Pirate Bay un Mininova kopējā trafikā sastāda 25%. Vērts atzīmēt, ka viltus failus lejupielādē ne tikai cīnītāji ar pirātismu, bet arī noziedznieki. Pēdējie izplata kaitīgas programmas kā programmnodrošinājumu. Tādējādi, lielāko daļu viltus “filmu” ielādē antipirātisma aģentūras un vīrusu izplatītāji.

Tomēr, ja ņemt vērā, ka viltus faili lielākoties nav populāri un tos neizplata tie lietotāji, kuri jau tos ir lejupielādējuši, “feika” izplatītājiem nākas dalīt failus diennakti. Trekeru administrācija kā spēj cīnās ar krāpniekiem, dzēšot failus un bloķējot pārkāpēju akauntus, bet pilnībā ar problēmu netiek galā.

52 7 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

Ttad ko tu gribi ar to teikt :D? beigt kacaat visu ko kacajam :D un ka bus suudi, vai ka jābūt uzmanīgākiem kādu huxnju lādē pc :D?

3 0 atbildēt

būtu ļoti intereti ja tu uztaisītu rakstu par 

Perfect Dark (P2P) 

tas ir viens no drošākajiem trakeriem

1 0 atbildēt

Piem. Spēles no Razor1911 nav vīrusi. :/

1 1 atbildēt