local-stats-pixel fb-conv-api

Gada nozīmīgākie notikumi Latvijā TOP 1010

21 1
21 1 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 10

0/2000
tas ir vnk lame. nosacīti dēļ tādiem kā jūs jau Latvija ir tādos sūdus, un saucat vēl sevi par latviešiem, kaut sūdi jau veļas mutē un jūt ka iesi pa burbuli tad izmisiīgi cenšas tikt prom no dzimtenes. vārguļi.
4 2 atbildēt
Jā raibs gads Latvijai :(
1 0 atbildēt
tik žēl,ka negatīvo vairāk, nekā pozitīvo!
1 0 atbildēt
Es arī piederu pie tās daļas cilvēku, kas nedomā, ka ārzemēs ir zelta kalni. Žēl jūsu, sprīdīšu, bet nu.. katrs pats zina, kas vajadzīgs. Es gan piekrītu no tāda viedokļa, ka jā- gudri dirst no malas jau ir viegli. Protams, es nedomāju Parexu tagad vadīt vai krīzi novērst, bet es arī neuzskatu, ka viss ir tikai slikti. Izdzīvos kas pārmainīsies. Un pārmaiņas Latvija bija vajadzīgas. Iespējams, ne tik krasas un sāpīgas, bet bija. Starpcitu, par to sūdu bedri runājot. Valsts nav tikai teritorija, bet arī ieedzīvotāji. patiesībā, iedzīvotāji veido sabiedrību un valsti.
1 0 atbildēt
protos,man tas pats!
1 1 atbildēt
StarGirl: nahui tuksi muldeet par to ka parmainjas, ka tauta debiila utt. fakts taads ka valdiiba ir ka melnaa kasse. mes maksaajam lai valdiiba un valsts iestaades vareetu funkcioneet. bet ta vietaa valsts bankrotee ( kaa valsts var bankroteet???). tagad uz musu iedziivotaaju muguras ir arii pareks bankas paraads. straadaajosie medicinas nozare un straadajosie citaas valsts iestaadees ka skolas, policija, tiem pat jaunajaa gadaa uz jupii sulinju nepietiks un beernu sampanietim. muusu valdiiba ir tikai balsosanas masiina. ta nerisina probleemas. probleemas risina unemeeji, zinatnieki, tehnologi, bet ne valdiiba. un ka izskataas tas, ka valsts visos iespejamos veidos nonjem naudu iedziivotajiem, bet nedod neko pretii. pat vienkaars cilveks saprot ka sitaa dziivojot, liidz pensijai nenodziivos, bet pensijas vecumu tik cel un cel. es nenodziivosu pat liidz 65. es riju tikai makaronus un katrupelus pectam kartupeli ar makaroniem ble. tad nafik man tas socialais nodoklis vajadziigs. tauta ir normaala, straadiiga. a kas nestraada, to dziive ieemaaca. un ja nakotnes te nau, visi aizbrauks. pat visi kalviisi un godmanji arii grib maiziiti un uz ko tie dziivos ja neviens nestraadaas. uz palikusajiem? pimpi laiziis vinji... novadu reforms domaata lai visu latviju paarveerstu par chuhnju. lai tjipa paliek paaris pilseetas kur bagatajiem dziivot.
0 0 atbildēt
wurstbrot komentārs 2008-12-29 17:36:47 Kad uz savas pakals apsedisies a ne vecaki tev pirks apgerbu,edienu, par visiem komunalie maksas , tad sapratisi cik dzive ir salda un tad vrb. padomasi kaa rakstit tizlus komentarus
0 0 atbildēt
taa Latvija jau .... gribas pasham prom no shitaas suuda bedres...knaps darbs un vispaareeja knapinaashanaas..bljeg
0 2 atbildēt
vēl tik pusotrs gads šitajā bedrē jāpavada un tad varēs tīties...
1 3 atbildēt
wurstbro: tas vis tadeel ka tu sen pa jebli neesi dabuujis! emotion
0 4 atbildēt