local-stats-pixel fb-conv-api

Satiksmes uzraudzības birojs4

20 1
Ceļu policija gada sākumā pārdēvēta par Satiksmes uzraudzības biroju, portālu «Apollo» informēja Valsts policijas (VP) pārstāve Linda Neimane.

No 1.janvāra VP Galvenās kārtības policijas pārvaldes Sabiedriskās drošības pārvaldes 3.birojs jeb Ceļu policija pārdēvēta par Satiksmes uzraudzības biroju, norāda Neimane.

Tātad Edmunda Zivtiņa ieņemamais amats ir VP Galvenās kārtības policijas pārvaldes Satiksmes uzraudzības biroja priekšnieks, atzīmē policijas pārstāve.

Kā stāstīja Neimane, līdz ar biroja pārdēvēšanu Zivtiņš ticis pie lielākām pilnvarām, jo iepriekš viņa tiešais šefs bija Sabiedriskās drošības pārvaldes priekšnieks. Savukārt tagad Satiksmes uzraudzības birojs ir tiešā Galvenās kārtības policijas pārvaldes pakļautībā. Šādi darbs vedīsies ātrāk, teica VP pārstāve, norādot, ka Zivtiņam iepriekš nebija tiesības rīkoties ar atsevišķiem dokumentiem, kas apgrūtināja Ceļu policijas darbu.

Kā ziņo aģentūra LETA, jaunizveidotajam birojam ir arī papildus funkcija - satiksmes drošības uzraudzība uz ūdens un gaisā. NU VAIRS NEBŪS - CP, BET GAN - SUB emotion

20 1 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000
:D
1 0 atbildēt
Ja godiigi nesaskatu jēgu kko mainiit! Ja jau vislaik bija Ceļu policija, tad kaada vella peec tagad kkas jaamaina? :D
1 0 atbildēt
vooo! tagad pa baložiem bliezīs, kas pārkāps ātrumu :))
1 0 atbildēt
nu nu... viņi zivis un baložus tagad vēl vaktēs??? emotion emotion emotion
0 0 atbildēt