local-stats-pixel fb-conv-api

tik tiešām... TRAKAS LIETAS!12

24 0
Greizsirdīga sieva nogalina vīru, aizdedzinot viņa dzimumlocekli! emotion emotion emotion emotion emotion Kāda Austrālijas iedzīvotāja stājusies tiesas priekšā, jo nogalinājusi savu vīru, aizdedzinot viņa dzimumlocekli.

44 gadus vecā Radžini Narajana aplēja sava vīra Satiša dzimumorgānus ar degšķīdumu, kamēr viņš gulēja. Pēc tam, kad sieviete aizdedzināja sava vīra dzimumlocekli, viņš pamodās un, lecot no gultas, izgāza pudeli ar pārpalikušo degšķīdumu, liekot liesmām izplatīties plašāk.

Narajanas kundze tiesā apgalvoja, ka viņai nebija nodoma nogalināt vīru - viņa tikai vēlējusies savu laulāto draugu sodīt par iespējamo neuzticību.

Apsūdzētā apgalvo, ka viņa ir greizsirdīga sieviete un viņai šķitis, ka viņas vīram bijusi kāda mīlas dēka.

«Es tikai vēlējos nodedzināt viņa dzimumlocekli, jo tas pieder tikai man. Es nedomāju, ka viņš mirs,» tiesā taisnojās Narajana.

2008. gada 8. decembrī notikušais ugunsgrēks Narajanu ģimenes namā radīja postījumus 1 miljona Austrālijas dolāru vērtībā (apmēram 350 tūkstoši latu).

Sākotnēji Narajana bija apsūdzēta par ļaunprātīgu dedzināšanu un citu cilvēku dzīvības apdraudēšanu - incidenta laikā mājā atradās arī pāra trīs bērni. Tomēr nu sieviete ir apsūdzēta par slepkavību, jo Narajana kungs pagājušajā nedēļā no gūtajiem apdegumiem mira.

Kamēr tiek gaidīts psihiatra slēdziens par apsūdzētās garīgo veselību, viņa tiek turēta stingrā policijas uzraudzībā. JAA... PAR LAIMI (VAI DIEMŽĒL) BILŽU NAV! emotion

24 0 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 12

0/2000
Mjāa.. diezgan skarbi. :D
2 0 atbildēt
haemotion
2 0 atbildēt
sausmas emotion
2 0 atbildēt
neveicas dzekam :D :D
2 0 atbildēt
Ceptas olas ar desinju! kursh grib?
2 0 atbildēt
Man jau liekas ka džeks pēc shitā ja paliktu zdīvs tomēr gribētu būt beigts!
2 0 atbildēt
psc... tā tik bija...
2 0 atbildēt
ow fuck... Tāda kuce...
2 1 atbildēt
nē, bet atkal no otras puses... šitas būtu labs līdzeklis kā laulības pārkāpējus sodīt..:D nosvilināt riekstiņus un viss..:D
2 1 atbildēt
Ja vins paliktu dzivs, tad tai sievai p....... iebastu dinamiitu!
2 1 atbildēt
"viņa tikai vēlējusies savu laulāto draugu sodīt par IESPĒJAMO neuzticību. " "Es tikai vēlējos nodedzināt viņa dzimumlocekli, jo tas pieder tikai man." tur nav nekāds slēdziens jāizdara, vai viņa ir pieskaitāma. bet labāk, lai viņu pieskaita, jo cietumā gan jau kāda ar viņas dzimumorgāniem paspēlēsies, uzzinot par ko viņa iesēdināta.
1 0 atbildēt
"Es tikai vēlējos nodedzināt viņa dzimumlocekli, jo tas pieder tikai man." man patīk šis teikums - ar apmātību acīs un sērkociņiem rokā metoties gultā un saucot - MANS MANS MANS emotion emotion :D
0 0 atbildēt