local-stats-pixel fb-conv-api

Lūk, tādi ir īstie varoņi!51

8 28
Priekš totāliem pamuļķiem pievienoju piebildi. Viss zemāk aprakstītais ir aprakstīts ar ironiju. emotion

--------------------------------------------------

Klausos visādas muļķības, vācieši esot bijuši labākie karotāji pasaulē u.t.t. tas viss ir klaji meli un fašistu propoganda. Patiesībā īstie varoņi bija krievi. Lūk, piedāvāju ieskatu viena šāda varoņa, Ivana Seredas ikdienā. Jā, ja kas, šito neesmu izdomājis alkohola reibumā, ņemts no deputāta Buzajeva runas. Ja kādu interesē, varu iemest linku.

1941. gada jūnijā, aizstāvēdams Daugavpili, pirmais, kam tika piešķirts Padomju Savienības Varoņa goda nosaukums bija vienkāršais frontes pavārs Ivans Sereda. Kādā kaujā vieglais tanks triecienuzbrukumā nokļuva viņa pulka dislokācijas teritorijā. Ar šauteni pret bruņām nav vērts cīnīties, granātu arī Ivanam nebija. Tad drosminieks paķēra cirvi un ar to metās pretī tankam, ar spēcīgu sitienu viņš salieca ložmetēja stobru un ieķīlāja tanka torni. Laicīgi viņam piebiedrojās arī cīņu biedri un saņēma gūstā tanka apkalpi.
8 28 51 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 51

0/2000
tad veel vinjsh ar pavaarniicu notrieca izniicinaataaju :)
8 2 atbildēt
Tad lūdzu, autor, apdomājies un turpmāk apskaidro savu domu jau rakstā. Pats kaut ko samurgo un pēc tam īd, ka visi tītari un neviens ne sūda nesaprot...
5 0 atbildēt
Tad nu gan superraksts!
5 1 atbildēt
Piekritisu Vinijam par Krieviem nevajag uztraukties tie ir vinu varoni (Ka vini tiek slaveti ) !!!! Vajag domat par musejiem LATVIESIEM kuri paradija ar samera sliktu armijas ekipejumu labu "kara makslu"
5 1 atbildēt
Tāds ieteikums, ja nezini atšķirību starp fašismu un nacismu tad neraksti ...
4 0 atbildēt
4 0 atbildēt
varbūt īstie varoņi bija latvieši?? par piemēru kautvai ņemsim bermontiādi, tos cēsu skolniekus kuri brīvprātīgi devās cīņā, kur nu vēl Kalpaks un citi....
5 2 atbildēt
Visiem lielajiem āpšiem, kas tagad mētā kruto un apdirš tos, kas it kā nemāk lasīt, piebilstu, ka raksta pirmais teikums tika pievienots krietnu laiku pēc paša raksta.
3 0 atbildēt
tas i vnk psc ar jums tautiešiem! urlas ir urlas, bet ne visi krievi ir stulbi, man pašam daudzi ir pazīstami, laipni un izpalīdzīgi krievi, c'moon, tas ka ir nācies norauties pa seju neīstajā vietā un laikā, tad nav uzreiz jaienīst visa rase!
3 0 atbildēt
Redzi, daļa no cilvēkiem gan domu saprata. Es gan nesaprotu, kādam gan jābūt aunapierem, lai šitais nepielektu.
3 0 atbildēt
Klaja komunisma propoganda! Teksts tādā pašā stilā sarakstīts kā krievu pēckara sarkanās armijas slavinājumi. Aizstāvēja Daugavpili? Ko neteiksi...Nez kurš tad okupēja viņu...? Vispār šitik bezkaunīgu komunisma slavināšanu redzu pirmo reizi.
4 1 atbildēt
piekrītu visiem, ka īstie varoņi ir latvieši! bet par šī raksta saturu varu teikt, ka tā ir kārtējā padomju varas pasaciņa.
4 1 atbildēt
lol Krievi labākie karotāji :D :D :D :D :D :D Varoņi Krievi, par Ziemas kaujām kaut ko esi dzirdējis, kurā Somi aizūtija mājās VAROŅUS KRIEVUS kuriem bija vnk ūber pārsvars pār Somiem.
5 2 atbildēt
vovovo, man patiik shis te komentars - *suck komentārs 2009-01-05 17:14:18 krievi ir urlas... man viņi besī... un krievi nebūt nau nekādi varoņi LOL! paskaties labāk ko viņi iozdarīja baltijas zemēm.... neesmu nekāda gudra un no šitām lietām neko īsti nejēdzu.... bet tik gudra, lai pateiktu ,ka krievi sabojāja daudzu cilvēku dzīves es varu patieikt. lohs tu esi... tiešāām/// :@:@:@ zini,ko meiten, ja neesi gudra un nejedz shiis lietas, tad nesauc visu krievus par uram - tu jauc tautibu ar cilveku t.s. kulturas virzienu, pietam, pateicoties krieviem taviem senchiem ir izgliitiiba un tu esi dziva. Neviens nezin kaa buutu,ja uzvaretu fashisms. Varbut vnk tev tetis krievs,kursh pameta tavu mammu latvieti?un taapeec tu tik loti stipri ienisti krievus, starpcitu - popularaka situacija laulibu zina 90-jos gados.
4 1 atbildēt
normaals vecis ta4u nedomaaju ka pat tajos laikos bija tik vaaji tanki :P
3 0 atbildēt
Anonīms komentārs 2009-01-05 17:36:36 ---------------------------------------------------- Vovo Urla ta naw tauta tas ir noteikt cilveks/cilveku grupa
3 0 atbildēt
Heresiarh piedo kārtīgi neizlasiju!
3 1 atbildēt
krievi uzvarēja tikai dēl skaitliskā pārsvara, nevajag te rakstīt kkādus padomju propogandas murgojumus, par brašo Ivanu kurš ''aizstāvēja'' Daugavpili. Būs te jāpiereģistrējas, lai tikai iedotu tavam stulbajam rakstam mīnusu. Krievu taktika otrajā psasaules karā bija sūtīt tik daudz krievu virsū vācu ložmetējiem kamēr vāciešiem beidzas lodes. Labāk varēji uzrakstīt par to kā tavi varoņi kopā ar nacistiem iznīcināja Polijas valsti, apšāva poļu virsniekus, un tad devās kopā skaistā parādē, ar nacistiem, kas bija sabiedrotie cīņā pet ''Poļu fašismu'', bet tu jau nezini atšķirību starp fašismu un nacionālsociālismu. Drošvien esi viens no tiem bļāvējiem 16. martā kas bļauj 'fašizms ņepraiģoc''
4 2 atbildēt
aizstāvēdams Daugavpili - atradies patriots. LOL emotion
4 2 atbildēt
Kas par stulbumu :D un kads tadam vel tic :D
2 0 atbildēt
« 1  2  3 »