local-stats-pixel fb-conv-api

jaunākais no maniem darbiem17

373 1

"Tēlnieciás Optika"

Ja foto izplūdušam attēlam asums tiek piegriezts ar optikas palīdzību, tēlniecībā par šo optiku kalpo skalpeļa asmens. Darbā skatāmas 4 kājas, kas lietas no vienas un tās pašas formas, tikai mainās to nostrādātības pakāpes - tiek var teikt burtiski piegriezts asums. Tās iemontētas slēgtā sistēmā, kur ar vienu rokturi iespējams pagriezt nākamo kāju, bet ar otru - to rotēt - skatīt no visām pusēm (savādāk varētu vnk iztikt ar bildi) Bildēs redzams nelies ieskats darba izstrādē, montāžā un rezultāts.

Darbs ir interaktīvs un daudz interesantāks kļūst tieši tad, kad skatītājs iesasitās un sāk to darbināt, kas redzams video (kur gan darbs vēl nav pabeigts..)



373 1 17 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 17

0/2000

    Vai nu es esmu stulbs,vai nu slēpes negrib pa asfaltu slīdēt!?Bet tā arī nesapratu ,ko tas "dranduļets" īsti dara.Atgādina ,ka tā ir rotējošā cepeškrāsns.

15 1 atbildēt

 

 

 

 

Ir ierīvēts (viģikā vēl nepabieigts)

Darba izstrāde attīstījusi manu sapratni, konstruktīvo domāšanu un iemaņas darbā ar koku, ģipsi un metāla apstrādi, kā arī dažam labam reizēm raisa interesi, priecē acis vai nedaudz pakavē laiku to darbinot.

Ja ar darba jēgu tu domā pielietojumu - tad tāda nav.

Tikpat labi var jautāt: kāda jēga zīmēt, gleznot, veidot, muzicēt vai kā citādi radoši izpausties(?). Doma ir dot skatītājam estētisku baudījumu, raisīt interesi, attīstīt iztēli, likt aizdomāties, labākajā gadijumā iedvesmot.. bet tā, diži lielas jēgas tam visam nav emotion  

8 0 atbildēt
Uztaisits jau normali bet kada jega no si strunta...
4 0 atbildēt

Pluss par anatomisko kāju emotion

4 0 atbildēt
Tā arī nesapratu, ko tas verķis dara emotion
3 0 atbildēt
Da Vinciemotion
2 0 atbildēt
Kreatīvi. Darbs ar ieguldīts. Prieks par radošiem cilvēkiem. Tā turēt. emotion
1 0 atbildēt

Mākslas jautājumos esmu pilnīgs zābaks, tā kā par to neņemos spriest, bet tehniski diezgan sarežģīts un interesants darbs. Jautājumi: 1. Vai tas viss pasa idejas un izpildījums?  2.Cik laika tas paņēma?

Ir labs : )

1 0 atbildēt
Pacietīgs darbs! emotion
0 0 atbildēt