local-stats-pixel fb-conv-api

Vēl viens austiņu pastiprinātājs - DIY4

106 0

Par cik sen nakas nebija lodēts un bija pieprasījums pēc viena austiņu pastiprinātāja - tad nu šis tapa.



Prasības izvirzīju šādas :



Nav sarežģīts (bez retām dārgām detaļām) , neprasa regulēšanu, ir stabils un skan labi. Tad nu tika izvēlēts Passa DIY sadaļas "Whammy" pastiprinātājs. Šim varēja arī PCB plates jau gatavs nopirkt vienu laiku, bet nu man patīk pašam visu darīt. Pievienoju video, kur autors visu sīki paskaidro. Piebildīšu tikai, ka shēma neprasa nekādu baigo regulēšanu, ja neaizraujas ar opampu eksperimentiem un izejas tranzistoru mainīšanu. Pats izmantoju lētos IRF mosfetus un BB OPA 2604(oriģinālu- apm. 8 EUR gab. nevis ķīnas feiku par 50 centiem). Pārējais viss standarts ( nu labi vēl ALPS potenciometrs skaļuma regulēšanai kurš maksā kaut ko ) un no krājumiem. Kaste no ebaja, ar pārveidotu priekšējo paneli - lai var Neutrik ausu štekeri ielikt + melnā poga ar "zilo" Ledu. šim nav nekādu on/off būkšķu(tapēc nav nekādas aiztures un releju izejā), DC izejā ir mazs (atakarīgs no opampa pamatā) - manam 0,1mV un apm 1mV otrā kanālā, kas ir OK . stabils pēc 28h...nekas nepeld.



Barošanas bloks standarta 15V regulatori + dzelteni led, paceļ uz 17V izeju, pirms kuriem CRCRC filtrs. manā gadījumā - 10 000uf + 2,5R + 2200 uf + 2,5R + 1000uf...ja pareizi atceros...vnk salasīju kādi bija kastē.



Miera strāva 100mA uz tranzistoru amp. 1W A klase priekš 50 omu ausīm (ja barošanas V pietiek - un tet tā arī ir - izejā max 8Vrms @50 omi) - man patīk karsti pastiprinātāji. Pastiprinājums apm. 14db jeb 5x. Barošana +- 17V (var arī ar šo opampu izmantot +-24V ja jākustina augstomīgas ausis)



Tika notestēts, 28h jau skan ieslēgts....atzīts par labu esam.





tad nu bildes sekos.

106 0 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

Super emotion 

3 2 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt
Tu nu gan tāds skaudīgs.
0 0 atbildēt
Kārtējo reizi mēsli sanāca.
0 0 atbildēt