local-stats-pixel fb-conv-api

Tava lietošanas instrukcija!15

520 0

Nus, kādi ir jūsu rezultāti pa 2014. gadu? :) Manā kontā ir aptuveni 80% piepildījies. Pārējais ir Visuma revīzija. :)

Bet rakstiņu paceļu! Kādam atgādinājums, kādam - iedrošinājums!

Mēs neesam piedzimuši ar lietošanas instrukciju zobos, vai ne? Bet tā ir iekš katra. Ir un viss!
Bet tai tikt klāt var dažādos veidos.Teju vai katru dienu sev uzdodam jautājumu: Ko es gribu, ko man vajag, kā sasniegt to, izdarīt šo...? utt.

Gadu gaitā, esmu izstrādājusi (patiesībā, kad sāku šo padarīšanu, vēl nebija pieejama šāda informācija, kā šodien - par vizualizāciju utt.).

520 0 15 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 15

0/2000
super, super ideja. nopietni, es parasti esmu visai kritiska pret visu ko, bet šitais ir vienkārši awesome. un bildes tiešām labas, pat ja uznemtas pirms 2 gadiem.
9 0 atbildēt

emotion :)

8 0 atbildēt
Megaliels paldies , ka motiveeji , viennozimigi pluss Tev un raksts pie miilaakajiem :)) neapzinati esmu to jau laikam sakusi darit , izplesot vajadzigas lapas un noglabajot :D
6 0 atbildēt

Esmu vairākkārt pieredzējusi, ka domas un vārdi spēj materializēties, ja skaidri noformulē savas vēlmes emotion Šī ir patiesi jauka ideja! Kādu laiku atpakaļ man bija klade, kurā vnk randomā salīmēju mīļākos komiksattēlus - dīvainā kārtā nereti sakrita ar tām domām, kas konkrētajā brīdī bija sakrājušās un prasījās pierakstīt.

4 0 atbildēt

+ emotion

Vienīgais, palabo, tev pie 8. vairākas kļūdas un es īsti nesapratu, vai tā tas bija domāts, ka 7. un 8. teksts atkārtojas :)

3 0 atbildēt
Jautājums - vai tu, līmējot iekšā izgriezumus, tos kaut kā sistematizē - kārto pa tēmām ( sports, receptes utt utmldz) ?
3 0 atbildēt

Tiku pie klades ar baltām lapām un sāku lipināt, visu no jauna. Paldies! emotion Tagad tikai atliek sagaidīt izdošanos un gribas piepildīšanos.

3 0 atbildēt

Jā šī metode izklausās tiešām nomierinoša un palīdzētu sakopot domas, man jau kādu gadu vai divus ir vienkāršāks variants>> blociņā ierakstu visu ko gribu (mantas, panākumi, jūtas), un tad kad to sasniedzu ielieku plusiņu, un nu jau ir sakrājušies liela daļa plusiņu, kas man apliecina to, ka es varu sasniegt visu ko vēlos, tas ļoti labi man arī palīdz sasniegt un "kāpt" pa dzīves kāpnēm, tikai un vienīgi uz augšu. emotion

1 0 atbildēt

es nelasu žurnālus

0 0 atbildēt
Pirmkārt,vēlējos pateikties par šiem rakstiem kopumā,jo tie tiešām man likuši aizdomāties par daudzām lietām un rosinājuši mainīties. Šādu metodi pati veicu jau vairāk kā divus gadus,izplēšot lapas no žurnāliem. Bet rodas jautājums - vai drīkst līmēt veselas lapas iekšā?
0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt