local-stats-pixel fb-conv-api

Taisām nazi 3.daļa25

565 1

Papildināts.

Iepriekšējās nedēļās nebija daudz laika, tāpēc nesanāca uztaisīt rakstu emotion , bet pats projekts jau virzās uz beigām. Uzreiz atvainojos par dažu bilžu kvalitāti un dažu bilžu trūkumu, nebija fotoaparāts pie rokas :( Paspēju nopulēt asmeni un spalu, kā arī salīmēju gandrīz visu. atlika tikai šo to noslīpēt. pieslīpēju to, kas daudziem nepatika

565 1 25 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 25

0/2000

Cilvēks ar zelta rokāmemotion

3 0 atbildēt

uztaisīsi man nazi, ja es tev iedošu bleķa gabalu?

2 0 atbildēt

emotion 

1 0 atbildēt

Malacis, bet daži padomi, ja vien tas nav tikai dekorācijas nazis. Lai ar viņu kādu eketīvi un ātri nodurt vai sagriezt vajag taisīt asmeni bez jebkādiem šķēršļiem, kuri palielina berzes spēku. Rokturim jābūt taisnam un vēlams apvilktam ar ādu lai saķere būtu labāka. Gardu labāk noņemt vispār, jo tā domāta, lai aizsargātu pirkstus, bet tāds koka klucis tikai traucēs tev. Naža pamats, kas iet rokturī jāveido, kā otrs rokturis, jo tie idioti, kuri cīnās pret tavu nazi nevis pret tevi to salauzīs vienā sitienā, jā tu pieņemsi nepareizu lēmumu.  Bet kopumā neiesaku taisīt tādus nažus aizsardzībai, jo tos labāk pirkt no Spyderco. 

4 3 atbildēt

asmens tam spalam neder. būtu taisījis bez roku sarga, nav jau tā ka iesi kādu ar to nazīti durt nost.

jebšu roku sargu trīsreiz mazāku, plānāku.

tbh, es raga vietā būtu licis kautko... citādu.

varbūt vnk ozolu, mazākam spalam, ciets lai pie reizes arī drošāk.

tik un tā jau nazis funkcionāls bnebūs, ne jau ar to asmens rotājumu. jebšu ja lietosi- atceries, tajās rivās uz asmens tik daudz visādu dranķību sakrāsies ka sagriezties ar to nazi- tāpat kā ar 70gadīgām dzeloņdrātīm.

3 3 atbildēt

TRADEMARKS !!!!!!! taisi augshaa un pardod , zviedriem shitie joki patiks , tik tos asmenjus kvalitatiivus uzmochii un bus labs !

0 0 atbildēt

Ahh, šis ir īsts mākslas darbs, asmenis ir ļoti skaists :)

0 0 atbildēt

uztaisi Karambit.

0 0 atbildēt

var redzet ka rokas nav no dirsas nākušas 

0 0 atbildēt

Novāc to koka huiņu no asmens, čakarē visu izskatu, ja tadus taosa tad ari no mētāla, tagad izskatā, ka kautkad sūklis uzdūries

5 7 atbildēt