local-stats-pixel fb-conv-api

Štruntu plaukta prodžekts.60

893 4

Sveiki spoki, spociņi un savādāk domājošie spocekļi. Pa tik kā es te esmu pāris reizes nedaudz pasmādējis citu veikumus, tad nu pašam arī jāļaujas apcelšanai un blamāžai.

Man sieva jau krietni sen zāģeja mani, ka vaigot plauktu priemš maniem s*diem (tjipa datoru korpusi, plates, hārdi, vadi utt.) Protams veikalos neko īsti jēdzīgu vajadzīgos izmēros nopirkt nevar, tāpēc jātaisa pašam. Process nov no A līdz Z, jo sagataves jau ir sataisītas iepriekš.

« 1  2  3 »
893 4 60 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 60

0/2000

Respekts par cenšanos, bet godīgi sakot es tādu savā istabā neliktu, jo izskatās pēc 80o gadu lēto preci, jo pārāk izteiksmīgas salaiduma vietas, nekvalitatīvs un neglīts krāsojums, kā arī krāsa par sevi neforša. Atceros, ka kaut kādā manas pamatskolas kabinetā bija tieši sādas mēbeles. emotion

21 1 atbildēt

Bruzi, viss čotka, nekāda vaina. Par mīnusiem nebēdā ir tādi kas vienkārši ieliek mīnusu par to ka pats pārāk tizls un skauž. Nav svarīgi vai tu uztaisi ideāli kā rūpnīcā, vai nedaudz šķībi. Galvenais ka pats esi to uztaisījis, un centies. Tā turpini un ar laiku ies vēl labāk, un labāk.

18 1 atbildēt

Skapis kā skapis. Funkciju pilda un darbs novests līdz galam. Prieks par cilvēkiem, kas savu brīvo laiku pārvērš taustāmā lietā! +

9 0 atbildēt

Runājot par krāsu, man laikam visvairāk nepatīk tā tekstūra plāksnei un pats būtu izvēlējies piesātinātāku, tumšāku krāsu, un iespējams pārlaidis vēl kādā kārtā. Bet cik nu varu spriest, mans lauciņš ir elektronika nevis kokapstrāde. emotion Nē, neieliku mīnusu, arī neesmu ielicis plusu, jo adblocks traucē, turklāt, uzskatu, ka drīzāk šeit ir jāliek pluss, jo, tomēr esi centies un tas ir roku darbs. Tātad labāks raksts par 90% spokos esošajiem rakstiem. emotion

7 0 atbildēt

emotion

7 0 atbildēt

Smuks skapis, ja varētu, ieliktu +. emotion

6 0 atbildēt

spriezhot pec ta ka neesi galdnieks un shtrumi nebija isti tam domati,tu esi baigais malacis ka nebaidijies paradit no a-z ka dariji ,+ un - ari paradiji,super,galvenais jau ir rezultats,kas ir izdevies.

5 0 atbildēt

ar aliņu vajadzēja sākt emotion

5 0 atbildēt

Normāls skapis, labs raksts. +

5 0 atbildēt

Ja rokas neaug no dirsas, tad ļoti daudz var pats izdarīt... Sēdies 5 !

5 0 atbildēt

Jauks

5 0 atbildēt
kada vaina ir regipsa skruvem metalam? Tu tikai atradi neisto pielietojumu. Pats skapitis tev labs sanacis. Malacis.
4 0 atbildēt

Nu atnāci, piekakāji. Nostāstīji, ka vari labāk. Paziņoji, ka te viss ir garām. A man PO. Kamēr nebūs tavi darbi studijā, man pie d... mazas ragutiņas.

4 0 atbildēt

Praktiski emotion

4 0 atbildēt

Es te kritiku neredzēju. Es te redzēju uzbraucienu no puišeļa, kas esot naglu iemācījies iedzīt. Ja tā būtu kritika, tad tu pateiktu, kur es esmu kļūdījies un kā vajadzēja darīt. Pagaidām tā bija tikai daiļdiršana.

3 0 atbildēt

Trekns pluss emotion

3 0 atbildēt

Lai skapītis neļurkātos uz visām pusēm, pietiek, kad pieskrūvē vai pienaglo mugursienu no šķiedru plates vai plāna saplākšņa, tas ir ātrāk, ērtāk un smukāk, bet ir ok, man patīk. Materiāla izvēle arī pareiza, būtu ņēmis skaideni, to skapīt varētu izsviest pēc kāda laika. Protams, masīvkoks būtuu seksīgāk, bet izturības ziņā saplāksnis ir labākā izvēle.

Viennozīmīgi ++

2 0 atbildēt

Nezinu gan cik tas vaitbendzīna analogs maksā, bet otas mazgājat parastā benzīnā, krietni lētāk sanāk nekā pirkt kaut kādus šķīdinātājus, vaitspirtus vai acetonus.

2 0 atbildēt

Vienmēr būs tādi, kuriem patiks, un tādi, kuriem nepatiks. Viennozīmīgi dodu plusu, jo ir patīkami redzēt, ka kāds kaut ko ņemās un ar savām rokām taisa emotion 

1 0 atbildēt
17 avatars17

Resp par cenšanos

1 0 atbildēt
« 1  2  3 »