local-stats-pixel fb-conv-api

Spoku Retro ballīte... Briest216

Pacelts no putekļainā plauka. Pirmkārt, visiem sveiciens! gada nogalē viens pasākums, akcija, veiksmīgi noslēdzās, jāsāk laicīgi štukot par iesāktā novesšanu līdz galam. Nepareszēti apstākļi mani izsita no sliedēm, bet ideju neesmu atmetis malā.

Krāmējoties ar vecajām grabažām, radās ideja un pamazām nobrieda plāniņš nelielam projektiņam. Tā kā viss vecais labais pamazām pārveršas par klasiku, nolēmu neļaut mantai iet zudumā.
Uz šo brīdi jau izkristalizējās plāniņš ierīkot tipa satusonu vietu pie vecā dīdžeja, kur varētu rīkot pasākumus aizgājušo laiku stilā, ar modernu piegājienu. Tā nu lieku Jūsu priekšā, Spki, savu domu.
Pirmām kārtām ir vajadzīga aparatūra, šāda tāda man ir saglabājusies no vecajiem laikiem un ar nelieliem remontiņiem to visu var laist lietā pamazām uzlabojot un papildinot. Tālāk: rīcībā ir zāle (pagaidām diezgan bēdīga), kuru varētu aprīkot un dekorēt attiecīgā laikmeta stiliņā. Varētu pat ierīkot tipa kafeinīcu, jo rīcībā ir maizes ceprtuve (Bračka solīja, ka vismaz ar karstu maizīti katrs interesents tiks pacienāts), konditorijas cehs, kulinārijas cehs, virtuve un veikals, tas viss neatejot no kases, zem viena jumta. Varētu uz atklāšanu (ja tāda notiks, atkarīgs no atsauksmēm) saveidot Spoku ballīti vai karnevālu ar interesantiem pasākumiem vai vienkārši interesentu saietu. Ja plāniņam sāksies kustība, būs jāsakontaktējas ar Jacky un jādabū viņa svētība un accept. Gadījumā, ja rūmes būs par maz (vienīgi jāgaida vasaru un siltu laiku), rīcībā ir arī zemes gabals Daugavas krastā (pāri par pieci hertāri) uz kurieni varētu pārdislocēties (varētu arī ar teltīm). Ir arī savs (kaut ļoti neliels) autoparks, kurš visu aparatūru, ēdamos un atspirdzinošos dzērienus operatīvi uz turieni nogādās. Atmosfēras nodrošinājumā zināma pieredze tā kā būtu, jaunībā ar bračku spēlēju krogā, taisīju disenes pa skolām, tehnikumiem, spēlējām kāzās (garākais nonstop mūzikas priekšnesums bija kādās kāzās Tukuma pusē - trīs diennaktis nonstopā!), bet tas varētu būt cits stāsts.. It kā gribējās pāris vārdos, bet sanāca baigais penteris :-(
Pēc kārtīga darba vajag arī izlaist tavaiku. Par tik cik Spokos darbojos ne dēļ reitingiem, punktiņiem un cepumiem (būtu iespēja to visu noziedotu kādiem svarīgiem mērķiem), bet sava prieka un sporta pēc, kā arī ir patīkami ietusot interesantā sabiedrībā, būtu interesanti uzzināt Spoku domas par manu ideju un vai tai ir vērts dot zaļo gaismu (nu šeit ir arī iespēja izvērsties mīnusotājiem!!!).
Nemiera dzīts kaut ko jau daru lietas labā, gribu arī Jums Spoki dot nelielu ieskatu, ap ko tā lieta grozās. Jau samiksēju un iefilmēju dažus paraugdemonstrējumus ar gaismas efektu pavadījumu, lai parādītu, kā pie dažādām frekvencēm darbojas gaismas mūzika. Pamatam izmantoju senajos laikos spēlētas kompozīcijas. Ja projekts cieš neveiksmi, mierināšu sevi ar domu, ka vismaz kādam Spokam būs radusies interese par šīm lietām un viņš tiks tālāk par mani.

PS. Bračkam meitai arī ir grupa un viņa pati spēlē un dzied, varētu arī mums uzspēlēt (beigās pāris dziesmas var redzēt). Visu manu borģeli darbībā var redzēt šeit:

80-to disko ritmā

http://s1270.beta.photobucket.com/user/Aleksandrs59/media/MVI_6107_x264.mp4.html

Kaut kas smagāks

http://s1270.beta.photobucket.com/user/Aleksandrs59/media/MVI_6111_x264.mp4.html

Saldie itāļi

http://s1270.beta.photobucket.com/user/Aleksandrs59/media/MVI_6112_x264.mp4.html

Otrais dublis itāļu stilā

http://s1270.beta.photobucket.com/user/Aleksandrs59/media/MVI_6115_x264.mp4.html

Pēdējais mikslis

http://s1270.beta.photobucket.com/user/Aleksandrs59/media/MVI_6116_x264.mp4.html

1339 7 216 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 216

0/2000
MJ avatarsMJ

Zvērā!! Malacis Saša!! Es tikai spēju apbrīnot Tevi kā personu kas tiešām neticās, ka ir vecāks par 20gadiem!!Spēju vien iedomāties kādus podus gāzi ap septiņdesmitajiem!! Viennozīmīgi, ka būtu jāuzrīko pasākums ar Tavu aparatūru un gaismām!!Būtu, kā retro ballīte!!Visi šie vecie gabali nav sveši un joprojām ir stilā!Tā turpini, jo šķiet esi viens no ievērojamākajiem spoki lietotājiem kurš izceļas ar orģinalitāti un neaprakstāmu talantu!!! +++

 
210 5 atbildēt

Eu, bet labais :)

137 2 atbildēt

Tā aparatūra ir tik jaudīga! + Domāju, ka atsauksme būs liela.

Es laikam zinu kurš ir episkākais old-timers spokos. emotion

67 1 atbildēt

un kas zina - varbūt nākotnē festiņu sarakstu vasarās papildinās arī ikgadējs spoku fests :)

40 0 atbildēt

ohoo, cepuri nost ! vēl viens cilvēks, kam rokas un galva ir pareizajā vietā !

23 0 atbildēt

Šī mūzika ir vecāka par mani,bet tā man ir mīļākā!!!Un es draugiem sūdzos- nav vietas tādas,kur skanētu retro mūzika, ja nu tikai kkādas tematiskās ballītes.  Autors vispār radošs cilvēks.

22 1 atbildēt

Nevaru noticēt cilvēkam tik gadi, bet izsturās kā vel 20Gados.  Ļoti liels prieks, ceru šis pasākums izveidosies un mēs varēsim visi izdancināt savas dir% Zem 80-90g.~

14 0 atbildēt

Super! Nedrīkst ļaut tādam laikmetam pazust nebūtībā! Obligāti jārīko DISKO '76!!! :)

P.S. Gaidu rakstu par mūzikas ierakstu iegūšanu padomju laikos! :) Gan vinila, gan lentu, gan kasešu un visādos citādos formātos, gan legāli, gan pirātiski! :)

13 0 atbildēt

Saša tu jau neesi miljonārs palicis ar savām rokām un galvu uz pleciem!?

11 0 atbildēt

hellou! un kā mūtu ar marta beigām? un vispār vai tauta grib, var un tiek satusēt Ogrē??? Tad ko pūlis saka par 23 vai 30 martu? kā darba dienā ir ar tusēšanu? vai pāris, trīs lati no deguna ieeja nebūs par daudz? Jā, katram tusētājam karsts baltmaizes klaips ir bonusā solītc! tāpat bāriņš būs par visdemokrātiskākajām cenām t.i. speķa pīrādziņš nebūs dārgāks par 15 santīmiem, alus bundža (ar stikla traukiem negribētu operēt, tāpēc arī glāzes 1reizējās), teiksim līvu vai 3 graudu lāčplēša 50 santīmu robežās, alus maizīte pie 30 santīmi, 5 cl vodka - 60 santīmi utt

 protams, alkohola lietošana maksdimāli ierobežota un tiklīdz "sānvējš" traucē koortinētām kustībām, sorry, ir jāatvadās. Gan jau "nolikums" būs līdz tam laikam uztapis un "apraidīts".

nu kaut kā tā!

jā, dažus džinglus no vecajiem labajiem dzīvajā uzraus rokgrupa "Stellē Dupsi", kura šovakar liekas, kaviesojas Ikšķilē, jo Mafijas (Sasha Aleksandrs) sievai šodien ir  Nosaukuma Diena un pašam  old school autoram rīt apskrien nedaudz pāri 50!!! tā ka saturaties velni tādi emotion

te var iečekot rokgrupas solisti:

http://kultura.delfi.lv/news/music/article.php?id=40618035

Tad nu lūdzu komentus, ieteikumus un kritiku!

esmu runājis emotion

11 0 atbildēt

Cepuri nost, man vienkārši trūkst vārdi par tav apņēmību un entuziasmu to visu pacelt. :)

5 0 atbildēt

wow malacis, ceru, ka viss izdosies, ja, kas es ar pievienojos ballītes apmeklētāju sarakstam :)

5 0 atbildēt

Tad tik jāšūdina piemērota štāte  : D

5 0 atbildēt

Ar nepacietību gaidu idejas realizāciju!

4 0 atbildēt

tev laba dziesmu izlase. nē nopietni, daļa pat man patiktu

4 0 atbildēt
Ideja lieliska! Man gan nav aparatūras un dziedu es atbaidoši, bet labprāt palīdzētu jebkādā citā veidā!:) Esmu organizējusi pāris pasākumus, tiesa, līdz 100 personām, bet ja vajag- esmu gatava palīdzēt!
4 0 atbildēt

puse no spokiem pat vēl plānā nebija, kad tā mūzika iznāca :D

4 0 atbildēt

Kaut nu viss sanāktu un izdotos...varētu būt jautri emotionemotionemotion

4 0 atbildēt

Cienu cilvēkus, kas 50 gados bauda dzīvi, nevis čīkst. Un man patīk ļoti retro mūzika. Labprāt gribētu paballēties retro ballītē. :)

4 0 atbildēt

emotion  emotion super ideja visu cieņu tev

4 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »