local-stats-pixel fb-conv-api

Šis un tas no maniem darbiem vienkopus!6

363 1

Sveiki, Spocēni! Pēdējos pāris mēnešus darbs, mācības un mājas būvniecība gāž mani no kātiem tā ka ne īsti ir laiks zīmēšanai ne arī atpūtai, sajūta tāda ka darbā guļu daudz vairāk nekā mājas sava gultā. Ir iesāktas loti daudz dažādas skices ar unikāliem auto dizainiem tikai nav to brīvo dienu lai visas vinas pabeigtu un uzfilmētu video, tomēr, lai kaut kā motivētu sevi sameklēt zīmēšanai vairāk laika savā dzīvē ielikšu pāris savus zīmējumus un video, lai parādītu visiem tiem spocēniem kuri vēl nav redzējuši manus darbus! :)

P.S. varu iepriecināt tos Spocēnus kuriem patīk mani darbi un auto dizaina idejas, šonedēļ jau sāk iezīmēties mans garais ceļs uz nākotni autobūves sfērā, un kas zin iespējams jau pēc vairākiem gadiem redzēsiet manas auto dizaina idejas jau braukājot gar Jūsu pagalma logiem! Bet līdz tam man vēl ļoti garš un smags ceļš ejams. :)

363 1 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

Man prieks, ļoti skaisti un burvīgi! Es ar vēlētos mācēt zīmēt, jo vienmēr esmu uzkatījis, ja es savu fantāziju varētu dabūt uz papīra, ohh, kas tur notiktos, bet man diemžēl nav šāda veida talanta, līdz ar to tas arī paliek tik manā galvā !! emotion Bet turpini iesākto un gaidīšu vēl no Tevis kādus šikus darbiņus! Veiksmi

10 0 atbildēt
17 avatars17

emotion 

3 0 atbildēt

malacis, Inventē ko jaunu ar.. tas var dot lieliskas darba iespējas, veido prototipus un izsūti visiem auto ražotājiem

3 0 atbildēt

++++++++= uzzimē vēl kādu citu tehniku emotion

0 0 atbildēt
Malacis. Pluss. Sevišķi par rafu. P.s. Patīk būmeri un mazi krosoveri?
0 0 atbildēt