local-stats-pixel fb-conv-api

Putnu būrītis - barotava17

Sveiki spoki un spocenes šajā rakstā es jums parādīšu kā uztaisīt stilīgu putnu būrīti - barotavu izmantojot dažus vienkāršus instrumentus. Kā ju esat pamanījuši visiem maniem rakstiem ir klāt rakstīts izmantojam dažus vienkāršus instrumentu tāpēc zināšanas pēc es cenšo visus rakstus taisīt un projektiņus izmantojot dažusvienkāršus instrumentus. Nākošajā rakstā es jums kautko atklāšu kautko par mani varu saderēt būsiet diezgan pārsteigti.

« 1  2  3 »
120 0 17 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 17

0/2000

Ja nebuutu naglas redzamas, vareetu padomaat, ka buuris bij no blukja ar cirvi izcirsts.....Neesi domaajis meebelju veikalu darbniicu atveert? Es pie tevis meebeles pirktu - kaa reiz buus ar ko kraasni shoziem kurinaat!

3 0 atbildēt

Būris ar terasi emotion Patiesībā jau būrus itkā tiešām ir jātaisa no neēvelētiem dēļiem, tā kā arī gribēdams tur nekādu dižo dizainu nesaveidosi.

Man pati ideja 2 vienā ne īpaši, jo būris ir jāliek tā lai klāt netiek, savādāk neviens putns īpaši iekšā dzīvot negribēs. Toties ja noliksi tā lai klāt netiek, kā tad barotavu uzpildīsi.

Tāpēc arī saku: "Būris ar terasi." + jebkurā gadījumā.

2 0 atbildēt
Cik ironiski.... Putni dzīvo kokos...Cilvēki cērt kokus, un taisa būrīšus....
2 0 atbildēt

Un tu tiešām izmanto cimdus un brilles? Es par to ļoti šaubos, jo es skatos pēc sevis un es praktiski nekad neko neizmantoju, vienīgi ar ripzāģi zāģējot uzlieku briles  emotion

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt