local-stats-pixel fb-conv-api

Pļūtīšana (ar metināmo) jeb kārtējais fiksais remonts19

206 0

Labu diennakts laiku visiem!
Pavēroju Spokos savu aktivitāti, sapratu, ka esmu palaidies slinkumā, neviena jauna raksta. Būtībā, nekā prātīga jau pastāstīt nevaru, dzīvē viena vienīga rutīna, darbs - garāža - mājas, un tā tikai uz riņķi vien. Garāžā ne pie kāda lielāka projekta, par ko būtu vērts uzrakstīt, netieku (lai gan ieplānots viens lielāks remonts ir jau krietnu laiku), viena vienīga caurumu lāpīšana un apšaubāmu konstrukciju veidošana, lai kaut cik sakarīgi varu darboties. Tik vien, kā salasīju dažas vecās bildes, kuras uzņēmu vasaras sākumā pa garāžu krāmējoties. Lieta bija diezgan sāpīga. Mūsu upeņu ogu novācamajam kombainam ar steigu bija jāsaremontē viena detaļa, kamēr ogu vākšanas sezona vēl nav sākusies, citādi jau galīgi par sietu būs pārvērtusies. Kas slimoja, kam nebija laika, kas vispār uz Rīgu bija aiztinies, palīga galu galā nebija neviena, cīnījos viens pats. Visas dienas jāšanās rezultāts bija tāds, ka pašam uz savu darbu bija pretīgi skatīties, gandarījuma par paveikto nebija nekāda. Kāpēc tā? Pastāstīšu raksta gaitā.

Aparāts, ar ko bildēju līdz šim, aizgāja mūžībā, tāpēc atvainojos par bilžu kvalitāti. Telefons tomēr šādai opcijai neder...

206 0 19 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 19

0/2000

Patika rakstiņš, no manis plusiņš emotion

Lai labi pļūtās !   emotion  emotion 

8 0 atbildēt

Prieks, ka cilvēkiem rokas neaug no dir*as un prot arī ko uzštellēt augšā trekns plus  emotion 

6 0 atbildēt

 emotion 

5 0 atbildēt

Es tevi nedaudz varu nomierināt- mans trimmera remonts (ar kuru pat te nozīmējos) bija tik veiksmīgs, ka pat ne divus mēnešus pēc tam pērku jaunu motoru emotion Ceru, ka tavējais turēs ilgāk emotion 

5 0 atbildēt

Kas jums ir ar to jēga, vai nav jēga?? Apnikuši jau! Ja tik viegli varētu visu jaunu dabūt, tad skaidrs, ka nečakarētos, bet šim agregātam detaļas nemaksā kapeikas! Bez tam, ne jau man jādomā, ir jēga, vai nav jēga, man liek - es izdaru, viss!

5 0 atbildēt

Sākumā formu jau daudz maz var pielocīt.Lai vēlāk ar dažiem "pieķertajiem" var vienu šuvi taisīt.  Cik reizes pierāva elektrodu?

4 0 atbildēt

Paldies par padomiem. Jāeksperimentē, tad jau redzēs, kā ies tālāk.

2 0 atbildēt

Nu, kā man lika, tā darīju. Tika dota komanda - netaisīt šuves visā garumā, vēl neesmu meistars, vēl tikai mācos darboties, tā ka pagaidām jāņem par labu to, kas ir. Bet, kā jau teicu, šis sezonas slodzi remonts izturēja gods godam.

2 0 atbildēt

Kaut kad ir gaidāms kāds jauns maģu raksts? emotion

2 0 atbildēt

Malacis!!! Galvenais ir uzdrīkstēšanās!!! Lai veicas!!! +++

1 0 atbildēt
Nu kam negadās... pieredze nāk caur kļūdām. Būs ok...
0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt