local-stats-pixel fb-conv-api

Pasūtījumi no ebay jeb kā labot vijoli23

534 2
Ik pa laikam parādās kāds raksts par tēmu "ko es nopirku ebayā". Kāpēc gan nepievienot vienu man ar? Bet pirkumu atrādīšana vien ir gana garlaicīga, tāpēc (cerams) ar kādu jēgu šoreiz. Būšu pateicīga par ieteikumiem šāda veida darbiņu rezultātu uzlabošanā, jo MAN NAV NE JAUSMAS, KO ES DARU. Ciktāl man zināms, vijole varētu arī nomirt uz operāciju galda. Augstprātīgus komentārus par manu nepareizi darīšanu lūgums neatstāt.
534 2 23 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://mans galds
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 23

0/2000
Bah dumm tss. Tiltiņš ir tas pats, kas steķītis, ģēnij. Redz, cik tu mums gudrs emotion
11 0 atbildēt

čells tak, ja nemaldos, ir viena liela vijole  emotion  

8 0 atbildēt
Tiltiņš ir tas, kas paceļ stīgas. Tehniski pareizais termins. Bet par šo tiešām ir daudz diskusiju, pat daži mūzikas veikali vijoles pleciņu piedāvā kā tiltiņu.
7 0 atbildēt
Un te nu arī tā augstprātīgā tipa komentārs, bez kuriem lūdzu iztikt. Turklāt, ņemot vērā, ka tik daudz kā vijoles detaļas jau nu pareizi nosaukt es protu gan (neesmu kkāda random meitene, kas bēniņos izraka vectēva vijoli, esmu pavadījusi gana daudz gadu to tiešām spēlējot), komentāra autors gudri muld par lietām, ko pats nesaprot. Paldies.
7 0 atbildēt

Violin wonderful sound strange shape  emotion 

6 0 atbildēt

Umm, nezinu kā vijolēm, bet ģitārām ieteicamāk ir, ka maina vienu stīgu pēc otras, jo noņemot visas nost uzreiz, koks atbrīvojas un nav vairs tas nospriegojums.

6 0 atbildēt

pārbaudi savus informācijas avotus emotion

tiltiņš=steķītis=štruntiņš, kas piepaceļ stīgas

tas, ko tu domāji, ir vijoles pleciņš. tici man.

5 0 atbildēt

Malacis, ja tev izdevās  emotion 

5 0 atbildēt

Vienīgais veids,kā labot vijoli,pārtaisīt to par ģitāru!

++

4 0 atbildēt

Dvēsele bija vietā vai iztiec bez tās?

3 0 atbildēt

Pa pirmo! Vienīgi vai bija jēga čakarēties ar tādām lētām stīgām? Man gan nav ne jausmas cik maksā jēdzīgas vijoles stīgas, bet vadoties pēc savas pieredzes ar ģitārām, zinu, ka labas ģitāras stīgas maksā sākot ar padsmit EUR par komplektu. Tās, ko tu uzliki par 1 EUR... khm.. neizklausās visai nopietni. Otra lieta, kas rada aizdomas ir tiltiņš. It kā niecīga, bet tomēr ārkārtīgi svarīga detaļa, kas lielā mērā ietekmē skaņu. Nudien neesmu pārliecināts, ka par 63 centiem var nopirkt no laba koka izgatavotu tiltiņu.

 Lai nu kā, varbūt uz priekšdienām noderēs šī adrese: http://www.stewmac.com Vairāk gan orientēta uz ģitārām, bet arī priekš vijolēm šis tas ir. Diezgan daudz ko esmu no viņiem sūtījis un par kvalitāti nekad nav bijis iemesla sūdzēties. Kā arī padomu viņi nekad nav lieguši!

3 0 atbildēt

Baigais malacītis!

Žēl ka nevaru ielikt 10 plusus!

3 0 atbildēt
Tiltiņš nepieder pie labošanas. To var noņemt arī
2 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt