local-stats-pixel fb-conv-api

Paštaisīta E-cigarete17

127 1

Labs vakars spoku tauta!

Jau labu laiciņu vēlejos uzsākt šo projektiņu. Iedvesma radās, kad runāju ar savu čomu par to, kāpēc vape modi ir tik dārgi (vismaz kvalitatīvi), un teicu šim, ka es pats arī varētu uztaisīt tikpat labu vismaz tvaicēšanas ziņā un par daudz mazāku summu. Papildus motivācija bija tā, ka viņš man teica, lai labāk to nedaru citādi vel sevi savainošu un uzlaidīšu gaisā baterijas.

Tā kā man jau ir nelielas zināšanas elektronikā un patīk darboties ar visu, pa ko plūst elektrība vai neplūst nolēmu ķerties klāt.

Ilgi netā meklēju, ko līdzīgu manai domai, bet īpaši daudz kvalitatīvus paštaisītus RDA (Rebuildable Dripping Atomizer) neatradu. Bija daži varianti, bet nekas īpaši pievilcīgs acij, kā piemēram šis variants:https://goo.gl/lexfLa .

Pirmā doma, kā visu padarīšanu uztaisīt bija, taisīt no parastajām ūdens caurulem un to savienojumiem. Lai arī acij un sirdij izskatas nebūtu īpaši tuvs bet vismaz atgādinatu kaut ko no STEAM PUNK sērijas https://goo.gl/eDoh0c , tikai vēl mazliet vairāk Hard core!

Pirmā problēma radās iepērkot veikalā vajadzīgās detaļas, sapratu, ka ļoti masīvs verķis sanāks, jo jāņem liela izmēra cauruļu savienojumi, lai iekšējais diametrs ļautu brīvi darboties un ievietot visu nepieciešamo.

Un tad es ieraudzīju vara cauruļu pārejas- Boooooooom un jaunais dizains jau galvā sāka sevi attīstīt. Apmēram 1h30 Depo uz vietas štukoju, kas un kā, un ar ko to visu likšu kopā. Pēc garām pastaigām pa veikalu un dažādām nodaļām izdomāju visu.

Video mazliet sajaucu jaudu, tā ir 110 watti tām spolitēm kas pašlaik ir uzliktas, ar citmām spolītēm, kurām pretestība bija 0.5ohm tās patērēja 12 amp no 12 voltiem kopā 144 watti.

127 1 17 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 17

0/2000
Riktīgi kruti, patiesībā. Tik skaties, tiešām nenosities vai paviršības dēļ nesakropļo sevi.
2 0 atbildēt

kada jega pipet ja nav nikotīna?

1 0 atbildēt

varbūt tev brāķis gadījies?  

1 0 atbildēt
Malaģets boy.
1 0 atbildēt

klau Tev patik ar elektroniku nodarboties - ir paris iedejas nav kas realize ( viena vajadziga man pašam ar otru varetu taisit biznesu )  emotion ko Teiksi ?

1 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt
Vakar redzēju, ka čoms pīpēja pašmontētu cigareti...palika bez 7 zobiem un apdegumien
1 2 atbildēt