local-stats-pixel fb-conv-api

Mini rc laiviņa- uzlabojums19

183 4

Viss par tās veidošanu un testēšanu atainots video. Lūdzu ierakstīt komentāros kādu labu bateriju ko varētu pielikt klāt tā lai būtu diezgan viegla un maza un strāvas stiprums aptuveni atbilstošs(nepateikšu precīzi), kurai aptuveni ir 4-7 v.

Lūdzu iesaki manu rakstu un nospied arī kādu plusiņuemotion



183 4 19 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 19

0/2000

Neesmu pārliecināts, ka telefona akumulators būs piemērots. Lieta tā, ka telefonu LiPo akumulatoriem maksimālā izlādes strāva parasti ir 1A. Ja tu to pastāvīgi darbināsi ar pārlieku lielu izlādes strāvu, tad ātri vien nokausi. Bez tam tev visam tam pasākumam, cik saprotu, vajag 4.5V spriegumu. Telefonu akumulatori nodrošina 3.7V Motori gan jau ka griezīsies, bet var būt problēmas ar radio daļu. Bet nu ok, bez mērījumiem neko skaidru pateikt nevar. Var jau būt, ka strādās. Tu jautāji par citām barošanas alternatīvām, kas būtu gana vieglas. Uz šo brīdi tie paši LiPo akumulatori ir vislabākais risinājums, tikai tev ir vajadzīgi tādi, kas spēj nodrošināt lielākas strāvas. Lūk šāds piemēram  http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__53847__HobbyKing_8482_Mini_X6_Micro_Hexa_copter_Replacement_Battery_3_7V_500mAh_1pc_.html

Bet te atkal būs problēmas ar tā uzlādēšanu. LiPo akumulatoriem vajag speciālu lādētāju. LiPo akumulatori prasa īpašu uzmanību un zināšanas, jo ja tos nepareizi lādēsi vai salaidīsi uz īso - būs varens blīkšķis uz uguņošana! Esi uzmanīgs!

īsumā rezumē par barošanu: pamēģini ar telefonu akumulatoriem. Ja strādā, tad ok - tiem jau ir iebūvētas aizsardzības ķēdes. Ja nesanāk, tad paliec pie tām pašām baterijām vai AA izmēra akumulatoriem.

 Par dzenskrūvi jau izteicos pie tava pirmā kuģīša. Tu jau atkal uzkāpi uz tā paša grābekļa. Šoreiz vismaz pats apjēdzi, ka tā tā lieta neies emotion Vispār ar šādiem "dzelžiem" un korpusu ar mazu iegrimi, man šķiet, ka labākais variants būtu tā saucamais Misisipi tvaikonis. Tāds, kuram nav klasiskās dzenskrūves, bet pa malām ir divi dzenošie rati. Galu galā, reduktors tev ir, dzenošās asis abās pusēs arī. Atliek tikai atbilsoša izmēra korpusu uztaisīt.

Servodzinējs priekš stūres šajā gadījumā tev neko nedos. Ar šādu pulti tu to nevarēsi vadīt. Servodzinējiem ir vajadzīga pults ar mikrokontrolieri un impulsu vadību. Tādu salīdzinoši lēti un vienkārši var pats uztaisīt. Uz arduino bāzes. Tieši tā es rīkojos, kad savu RC tanku būvēju: DIY RC 1/35 mēroga Tiger I tanks. 1. daļa un  DIY RC 1/35 mēroga Tiger I tanks. 2. daļa

 Nu lūk tā! Atkal nokritizēju tavu darbu emotion Bet jebkurā gadījumā - slikts rezultāts arī ir rezultāts! 

Veiksmi darbos emotion

6 0 atbildēt

Pamēģini telefona bateriju, veca noķeles baterija dara brīnimus. emotion

4 0 atbildēt
Pats arī līdzīgu taisīju. Labs tev tas darbs.
2 0 atbildēt

Dirsā darbs un materiāls!

2 1 atbildēt

Laba ideja ar to "stūri"

0 0 atbildēt

Saliec abus motorus paralēli nevis virknē, tad vajadzētu pietikt ar 3 V.

0 0 atbildēt

Labs darbiņš emotion a kā ar batereju kronu , savā laika izmantoju tadu un viss bija čikiniek;a

0 0 atbildēt

Brutāli

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

Ja tu nebūtu cirvis tad vispirms paskatitos un nevajadzetu debilus jautajumus uzdot.

0 1 atbildēt

Lespos emotion ja ielūkotos ko es daru tad nebūtu tik muļķīgs komentārs.

0 2 atbildēt