local-stats-pixel fb-conv-api

Mans pavasara mazdārziņš30

369 0

Pavasara mazdārziņš manā istabā pie loga arī kļuvis gandrīz kā vaļasprieks. Te cenšos izaudzināt tomātu stādus vasarnīcas dārzam. Siltumnīcas man nav tā iemesla dēļ, ka vasarnīcā sāku daudzmaz regulāri uzturēties tikai no maija vidus un arī vasarā katru dienu neesmu tur. Siltumnīcai vajadzīga cilvēka uzraudzība. Tomātus audzēju tikai vienu, sen pārbaudītu lauka šķirni, kas izturīga pret lietu un pūšanu. Bez tomātiem vēl audzinu garšaugu un dažu puķu stādus. Aicinu ekskursijā bildēs uz manu mājas mazdārziņu.

369 0 30 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 30

0/2000
Domāju ka marehuāna!emotion
6 0 atbildēt

+++

Pats šogad audzēju tiki kinzu. Kaut kā nav laiks sanācis sasēt... Īsti neizprotu to lietu ar olu kasti. Vari izstāstīt sīkāk?

3 0 atbildēt

Smuki tomati (3.) ,es gan tik agri nevaru likt zeme ,citadi parak agri izaug( saulaina palodze) un tad stadu jau ar bumbuliem. Kas ta par zorti ,ko ara stadi,ja nav noslepums ?

3 0 atbildēt

Kādu redīsu ar var kastē izaudzēt, selerijus priekš lapiņām ar var (Pat  mazas saksnes kādai zupai var podā vai kastē) emotion sīpolus priekš lokiem gan podiņos ar zemi audzēju, kaut kā pagajušogad neauga ūdenī.

2 0 atbildēt

Katru gadu kāds liek rakstu kā audzē tomātus emotion

1 0 atbildēt
Kur kastīte ar Canabis Sativa?emotion
0 0 atbildēt
Izgāzos.Tā iet ja citus komentārus neizlasa.emotion
0 0 atbildēt

emotion

0 0 atbildēt