local-stats-pixel fb-conv-api

Manis zīmēts tīģeris soli pa solim30

Sveiki, pirms kāda laika pabeidzu tīģerīti :) Šajā rakstā tiks paradīts kā tapa tīģeris pa solim. Man vnk patīk apskatīt kā tapa darbs. Dažreiz ir tā, ka puspabeigts darbs izskatās labāks :D Pārāk smalki nav apkopots, bet nu jā :) Ir kur tiektiesemotion:

Es vrb iesaku skatīties caur mobilo versiju, parocīgāk, bet nu whatever :D

« 1  2  3 »
259 2 30 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 30

0/2000
Skaists darbs, cepuri nost emotion
2 0 atbildēt

No sākuma nedomāju, ka tik labi sanāks. Beigās baigi labi + emotion

2 0 atbildēt

Niknais tīģeris! emotion

1 0 atbildēt

Nezinu, kā tu, bet es uzreiz sapratu, ka tas kreisajā pusē ir akmens emotion emotion emotion emotion

0 0 atbildēt

👌

0 0 atbildēt

👏

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

Darbs visumā nav iznācis slikts, bet ir daži ieteikumi :

1. Nopērc labākas firmas zīmuļus. Tici man, uzreiz jutīsi atšķirību. Ieteiktu KOH-I-NOOR vai LYRA. Kad sāksi biežāk zīmēt, tad arī Faber-Castell ir ļoti labi. KOH-I-NOOR ir graudaināki, bet LYRA un Faber-Castell vairāk saplūst un ir 'gludāks' ēnojums.

2. Skice no mana skatījuma izskatījās pārvilkta no oriģināla, bet ok, visi mēs mācāmies. Kad veido skici, iezīmē katru sīkumu. Un vēl kas.. Kad uzzīmē skici, ne vienmēr būs proporcionāli pareizi. Kad labo skici, tad skaties kā tas izskatās uz tavas lapas nevis oriģinālā. Tavā darbā lieliski to var redzēt pie labās auss. Tas caurums izskatās nedabīgs un izskatās, ka galva savā ziņā ir deformējusies.

3.Kad zīmē spalvas, tad nevelc uzreiz tumšas līnijas. Ievelc vispirms gaišākas un tad ej pāri vēlreiz ar mīkstāku zīmuli. Izskatīsies telpiskāks darbs.

4.Pēdējais, ko gribētu pateikt, izturi līdz galam rūpīgumu. Zinu, ka ir grūti, pati esmu ar to saskārusies, bet nav smuki, ka beigas sasteigtas. emotion

Lai veicas!emotion

0 0 atbildēt
Paldies, jā mani sauc amanda emotion
0 0 atbildēt

Diezgan foršs zīmējums emotion emotion emotion emotion emotion emotion

0 0 atbildēt

Pirmais solītis izskatās kā būtu pielikts pie monitora un kontūras savilktas, bet varbūt arī kļūdos. Vismaz pats tā agrāk darīju laika taupīšanas nolūkos un tālāk ar ēnošanu/tonēšanu ņēmos, jo tas galu galā ir laika ietilpīgākais process. Katrā ziņā nav svarīgi kā viņš tapa un galvenais ir skaists gala rezultāts, kurš šajā gadījumā ir panākts.

Par ieteikumiem runājot... Man personīgi izskatās, ka ūsas ir veidotas ar dzēšgumiju (palabo, ja kļūdos). Mazliet vieglāk to būtu izdarīt galā ar kvalitatīvu balto zīmulīti pastrādājot. Pavisam cits skats būtu. Ar balto zīmulīti arī acīm tādu kā "dzīvīgāku" efektu ir iespējams panākt.

Lai nu kā, zinu, ka savas 3h (vismaz) ir ieguldītas un darbiņš skaists. Plusiņš :)

EDIT: nespiežās plusiņa poga. Izdarīšu to tiklīdz būs iespējams :D

0 0 atbildēt
Spalvas un ēnošana ir labi, tās ūsas...piekrītu komentāriem par balto zīmuli. Bet domāju, ka dāvanas saņēmējs bijis ļoti, ļoti priecīgs. emotion
0 0 atbildēt
Nice! +
0 0 atbildēt
ATVAINOJOS, KA RAKSTĀ BRIESMĪGA GRAMATIKABUN KĻŪDAS, BET DIEMŽĒL NEVARU IZLABOT! 😭😭😭
0 0 atbildēt

EU A KA TA VAR UZZIMET? VAI TA MAJAS APSTAKĻOS VAR IEMACITIES?

0 0 atbildēt
kas?
0 0 atbildēt

Neko sliktu nesaku izskatās labi bet latvija socialos portālos katru dienu redzu ka kāds tieši līdzīgi zīmē un tieši zīmē tīgeri

0 0 atbildēt

Kā Tu zīmē tīģeri - http://prntscr.com/485vbb

Kā es zīmēju tīģeri - http://prntscr.com/485vnt

Līdzība jau ir emotion

0 0 atbildēt

Domāju, ka smukāk bija tad, kad bija tikai galva, respektīvi, kad nebija akmens, ķermeņa un ēnojuma aizmugurē,bet tas tikai man subjektīvais viedoklis. Kopumā izskatās pat ļoti neslikti, bet tiešām, pēc baltā zīmuļa tur prasās, būtu 156,55 reizes labāk.  emotion

0 0 atbildēt