local-stats-pixel fb-conv-api

Manis veidotie tattoo29

Pirms nepielniem 2 mēnešiem sadomaju apgūt tetovešanas mākslu, un te būs daži mani darbiņi.

306 10 29 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 29

0/2000

Ja tetovē tikai pāris mēnešus nav slikti. Tev vajadzētu to darīt mazliet lēnāk un rūpīgāk. Kad esi aizpildījis visas tumšās vietas, uzsmidzini ūdens/zaļo ziepju miksu un palūko, vai nav pleķi, jo sausa āda ir mānīga, liekas, ka viss ir melns, bet tad sadzīst un ir pleķi. Diezgan lielus darbus bliez vaļā, tā ka tikai roka jāpiešauj, lai viss sanāk akurāti. Var redzēt, ka riktīgi, riktīgi steidzies, klientu labā iesaku strādāt vismaz reizes divas ilgāk. Ieliec arī kādu bildi ar sadzijušiem darbiem, lai var redzēt kā ir pēc tam.

14 1 atbildēt

es ceru, ka lielākajai daļai komentētāju ir kaut reizi bijusi rokā tetovēšanas mašīnīte, lai spriestu par to, cik labi vai slikti sanācis. Spriest par to, kā izskatās ir viens, bet nav jau sapratnes par to, kā patiešām ir pirmās reizes šo darot, es saku, ka tev nelielie tetovējumi sanākuši pat ļoti labi, ar taisnām malām utt, ēnošana, protams jāmācās utt. Ja jūs zinātu, kādi kruzuļi sanāk, kad pirmo reizi mūžā velc ar adatu pa ādu.. ir jāizjūt mašīnītes smagums, turēšanas leņķis,spēks,  pie tam, kad velc ar adatu, neko neredzi, kas ir uzzīmēts, jo tinte izplūst platākā joslā, un man itkā rokas no vienas vietas neaug  emotion protams, ka sarodas draugi, kas gatavi būt par trusīšiem, bet ja ir iespējas, uzreiz nebliez pavisam nopietnus darbus.

5 1 atbildēt

Nu tur ir taisnība - ir jāpraktizējas uz kaut ko , lai tu redzētu simetriju. Kopumā ir ok.  Kā tev ir ar Celtic ??? Jautāju , jo plānoju sev jaunu tattoo uzbliezt.

2 0 atbildēt

Nav slikti priekš parastajiem melnajiem tetovējumiem, bet šie nav mākslasdarbi. Turpini un sanāks super labi. emotion

2 0 atbildēt

nu nezinu, nezinu, ja es kādreiz gribētu tattoo, tad pie 17 gadīga puikas noteikti neietu (neņem personīgi) bet nu visiem ar kautko ir jāsāk, vai ne? Atceros studiju gados, istabas biedrs kojās dabuja tetovējumu no kāda kas dzīvoja blakus istabiņā, arī kautkāds padsmitgadnieks, nepareizi uztetovēja kautkādu vārdu, pretēji spoguļrakstam, galīgi dusmīgs bija...   emotion

1 0 atbildēt
Tas cik tu prasi videji par vienu tetovejumu, kāda aptuveni ir cena???
0 0 atbildēt

iesākumam un pa lēto gan jau ka ir ok, tikai žēl to skuķīšu kuras ar laiku sapratīs ka tās čūskas ir baisas (kā tetovējums).    man čoms -tetovētājs sākumā uz cūkas trenējās :D

0 0 atbildēt

9 bilde meiteni nesauc Dace?

0 0 atbildēt

Silts ieteikums, pirms nemāki neko, netaisi to uz cilvēkiem...

2 2 atbildēt

Autor ,tā intereses pēc cik tu prasi pa stundu vai tu pēc lieluma ņem samaksu?

0 0 atbildēt

No offense... beeet labāk būtu tetovējis uz cūkādām kamēr redzētu pats ka tev sāk padoties kārtīgi. Redzams ka neesi trenējies vai pat ja esi , tad neesi apsvēris savas kļūdas utml... Es 100% zinu ka daudzi no šiem cilvēkiem ar laiku sāks nožēlot tevis veidotos tetovējumus un sāks interesēties par viņu pārtaisīšanu vai noņemšanu emotion

1 3 atbildēt

Ņjā..... Klau, Latvijā tomēr ir arī daudzas citas profesijas kā piemēram santehniķis, bruģētājs vai elektriķis. Varbūt vajadzētu nodarboties ar tām nevis tetovēšanu.

0 3 atbildēt

tetovējumus vajag aizliegt.

0 4 atbildēt

es par taadiem tetuvejiem ,  nemaksatu + liktu lai apmaksaa tetuvejuuma nonemshanu ar alzera palidziibu. tas ir pzdc :D tadus  50 jos gados tetuveja.

1 8 atbildēt