local-stats-pixel fb-conv-api

Lietas, ko pārliecinātas sievietes dara citādāk4

37 2

Ar kompleksiem cīnās daudzas, tie ir teju katrai sievietei, tikai retums nepārdzīvo un ar tiem jau sen ir samierinājušās vai vienkārši savas nepilnības izvēlas neizrādīt.



Viņa nebaidās no vientulības

Sabiedrība mēdz nosodīt vairākas sievietes tikai viena principa vadīti – viņas uzvedības. Ja viņa sēž kafejnīcā un lasa grāmatu, viņa noteikti ir gudra, taču kautrīga, vai arī viena no spēcīgajām un neatkarīgajām sievietēm. Ja viņa ir aizgājusi uz klubu vai bāru, tad viņa noteikti meklē vienas nakts sakarus. Nē, tā nebūt nav! Pašpārliecinātas sievietes nevar noteikt pēc tā, ko viņas izvēlas vai neizvēlas darīt. Nespriediet priekšlaicīgi!



Viņu neinteresē, kādai ir jābūt īstai sievietei pēc sabiedrības uzskatiem

Pašpārliecināta sieviete ir tā, kas sevi redz tādu, kāda viņa ir un nebaidās to pieņemt un izpaust. Viņa zina, ka viņai nekas nevienam nav jāpierāda vai sevi jāmainās cita dēļ, ja pati to nevēlas. Viņas īpašības ne vienmēr sakrīt ar tām, kuras sabiedrībā ir pieņemtas.

Neuztveriet to personīgi, taču..

Viņas nesamierinās ar to, kas viņām nepatīk. Viņas dara to, ko pašas uzskata par pareizu. Muļķības un citas nevajadzīgas lietas viņām nav nepieciešamas.

Viņas zina, ka pasauli var padarīt par labāku vietu

Agrāk sievietes pienākums bija sēdēt mājās un nodarboties ar mājsaimniecības darbiem. Mūsdienās sievietes zina savu vietu un zina, ar ko vēlas nodarboties. Gluži tāpat kā vīrieši, arī sievietes apzinās savu vērtību un varu.

37 2 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

????

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

Sievietes jau sen neapzinās savu varu. Tēlot otru vīrieti tā nebūt nav sievietes vara. Tu tikko teici, ka viņai neinteresē, kādai jābūt sievietei pēc sabiedrības uzskatiem, bet kpc visur bāž, ka čut ne katrai mūsdienās ir jābūt karjeristei utt. Un pašpārliecinātas sievietes darīs, ko grib, nevis ierindosies kkādā noteiktā sociāla grupā, kura lasa vai nelasa grāmatas. Viņas varēs sastapt visur gan klubā, gan bibliotēkā un viņas būs dažādas. dažu dzīvesveids mums izraisīs riebumu, bet dažas slavēsim. 

Un mani smīdina vārds neatkarīga. No kā? Ja mēs jau visi piedzimstam atkarīga no kaut kā neskatoties uz dzimumu. Tas, ka tagad nav jādīc vīram visvisādi sūdi, nozīmē neatkarību. Nu tagad varēs dīkt no priekšnieka, lai algu paceļ, lai varētu visa ko pirkt. Uz šīs zemes neatkarīgs ir tikai tas, kurš pats sev māj uzceļ, pats sev visu audzē, pats sevi visu ražo. Nu tāds nu ir mans uzskats. emotion

0 0 atbildēt