local-stats-pixel fb-conv-api

Lielās dziednieciskās spoles tīšana.5

Sveiciens spokiem entuziastiem, spocenītēm un citiem interesentiem kuri seko tēmai ! emotion Izskatās, ka pēc vairāku spoku lūguma man pašam jāparāda tas dziedniecisko spoļu tīšanas process, jo krievu valoda kaut kā klibo un daudzi nesaprot tos aprakstus krievu saitos. Nu tad uztīsim to spoli latviešu valodā emotion

Mēģināju iztulkot priekš interesentiem no krievu valodas šo aprakstu, jo angļu valodā tādas tēmas vienkārši nav :
" SPOĻU LIETOŠANAS INSTRUKCIJA.

1. Šī nav ārstējošā iekārta.
2. Lietojot iekārtu jūs paši uzņematies atbildību par savu veselību. Autors nenes atbildību par nepareizu, sabojātas vai izgatavotas neatbilstoši tehniskajiem parametriem iekārtas lietošanu.
3. Iekārta neko neārstē. Iekārta novāc rupjās iegūtās virpuļnovirzes ( traumas, apstarojums utt. ), bet dziedēt un atjaunot pa tiešo tā nevar. Ar to nodarbojas organisms jau atjaunojot virpuļstruktūru ārstē arī pašu miesu, izvadot sadalījušos produktus visa tā, kas neatbilst miesas virpuļinformācijai un tika sadalīts pēc iekārtas pielietošanas.
* Uzpampumi, cistas....
* Izaugumi, kārpas...
* Daža patogēnā mikroflora (sēnītes)....
* U tt.....
Vissliktāk mūsu organismam ir pēc apstarojumiem, lērums caurumu virpuļmiesā. Bet apstarojamies mēs bez mitas. Mums apkārt ir milzīgs daudzums izstarotāju. Jebkura dzirkstele, apkārtējais dabas fons, raidītāju torņi, mobilie telefoni, wi-fi, mikroviļņu krāsnis un cita sadzīves tehika utt...
4. Ar iekārtu papildus var
* Harmonizēt telpu.
* Ūdenim dzēst negatīvo informāciju.
* Ārstēt no attāluma pēc fotogrāfijas. Liekam spoli uz fotogrāfijas un novadām seansus... (novērojam līdzību kā ar baznīcā liktajām svecēm par veselību vai kā dziednieki ārstē pēc fotogrāfijām) ( nav pārbaudīts, bet cilvēki runā).
* Atveseļot augus.
* Paātrināt sēklu dīgšanu.
* Ārstēt dzīvniekus.
* Noņemt narkotisko atkarību ( paliek tikai pieradums)
* alkohola, nikotīna, kofeīna un tā tālāk.....
5. Disks ( Lielā Spole ).
* Disku izmantojam kopējai iedarbībai uz organismu. Ar šīm spolēm sākas ārstēšana. Disks palīdz " salāpīt " apskādēto auru kura nemitīgi tiek bombarēta no raidītāju torņiem, mobilajiem telefoniem, wi-fi, mikroviļņu krāsnīm, sadzīves tehikas utt... Tāpat disks novāc sīkas problēmas organismā utt...
* Diska pamatne nedrīkst būt no kristāliska vai metāliska materiāla.
* Iekšējam diska diametram ir jābūt 1 collas izmērā ( pa 25mm ).
* Ārējais diametrs nedrīkst pārsniegt 10 collas un tam jābūt daudzkārtnim, piemēram 8 collas (ap 20 cm.) .
* Vislabāk ir izmantot divdzīslu audiokabeli spoles pieslēgšanai pie ģeneratora.
* Ģeneratora darba frekvencei ir jābūt robežās 260 - 400 kHz.
6. Tors.
* Tors paredzēts priekš iedarbības uz konkrētiem punktiem un orgāniem. Toram ir mazāks iedarbības rādiuss, bet lielāka blīvuma iedarbība, atšķirībā no spoles kurai iedarbības blīvums ir mazāks, bet liels iedarbības rādiuss.
* Tora iekšējais diametrs ideālā ir 1 colla, bet pieļaujams arī lielāks izmērs.
* Ideālā tora iekšējam diametram ir jābūt pusei no apkārtējā izmēra.
* Vislabāk ir izmantot divdzīslu audiokabeli priekš savienošanas ar ģeneratoru.
* Dasrba frekvencei jābūt 260 - 400 kHz robežās.
7. Ģeneratori.
* Var izmantot paštaisītus ģeneratorus spoļu darbināšanai.
* Signāla formai ir jābūt tīram sinusam (var arī bez pārejas caur nulles punktu).
* Darba diapazons 260 - 400 kHz.
* Maksimālā amplitūda : Vp-p līdz 900mA (mērām uz 1 Om vai 0,1 Om pretetestības kura virknē ieslēgta ar spoli un pārrēķinām pēc Oma likuma).
* Ģeneratoru barošanu ieteicams nodrošināt no akumulātora vai caur transformātora barošanas bloku. Impulsu barošanas blokus izmantojam tikai ļoti kvalitatīvus.
8. Seansi.
* Noņemt no sevis visus metāliskos izstrādājumus ( ķēdītes, gredzeni utt. ) un novākt tālāk metāliskos priekšmetus.
* Sākt prtocesu vajag ar lielo spoli liekot to pie muguras un krūtīm periodiski, īsiem seansiem pa 15 - 60 min. dienā un akārtot ik pēc dienas ( vai biežāk, sekojam pašsajūtām). Tas aktuāli priekš ļoti slimiem cilvēkiem kuri ļoti jūtīgi pret spolēm. Galvenais ir nepārcensties ar ārstēšanu.
* Paškontrole pēc pašsajūtām un urīna krāsas. Ja palika tumša, tad taisām pārtraukumu, lai nieres nepārslogotos izvadot lielu daudzumu " saārdīto " toksīnu un citu svešķermeņu materiālu.
* Priekš veciem cilvēkiem iepazīšanās ar spolēm var būt jūtīga ( padurstīšana, tirpšana, miegainība, vēsumiņš, karstumiņš utt...) . Veseli cilvēki neizjūt spoļu iedarbību. Spoles var likt klāt ar jebkuru pusi.
* Gludi strādājam ar plakanajām spolēm, no lielā diametra uz mazāku ( ja esam izgatavojuši vairākas spoles no dažādiem vadiem ), vienkārši mainot spoļu diametrus mēs mainām iedarbības blīvuma parametrus. Apmēram 60 min. dienā ir pietiekoši procesam lai izvestu čūlu no organisma. Var palielināt spoļu iedarbību uz organismu līdz 2 - 3 stundām, bet to jau pēc tam kad visi pamattoksīni ir izvesti no organisma un organisms vairs nav tik jūtīgs pret statiku. Galvenais ir nepārcensties, lai organisms paspēj reģenerēt un izvadīt šlakas.
* Lai palīdzētu nierēm ( tās visiem parasti ir aizsērējušas ), 10 min. ar toru uz katras nieres dienā.
* Jūtīgiem cilvēkiem der paspēlēties ne tikai ar seansa laiku, bet arī ar jaudu ( ja tādu iespēju piedāvā ģenerators).
* Visaām kaitēm ir iegredzenota struktūra. Starpība tikai izmērā. Ar pavisam smalkiem vīrusiem darbosies ļoti blīvas pēc tinumiem spoles, bet tās grūti izgatavot ( lakotais vads 0,1 - 0,2 mm.), tādēļ izmantojam toru. Ideālā ir jābūt trīs spolēm.
1 Lielā spole no vada izolācijā.
2 Vidējā spole no lakotā vada 0,5 mm. diametrā.
3 Tors vai mazā spole no lakotā vada 0,1 - 0,2mm.
* UZMANĪBU : Ja galvā ir piepampums , tad šeit jābūt maksimālai piesardzībai, tā ka ar statiku saārdītais piepampums sākumā piepaampst un tikai pēc tam izvadās no organisma. Piepampuma palielināšanās galvā var nest sekas.... Visu dikti akurāti un mēreni....
* Saistībā ar sirdi : pēc procedūras tā var 2 - 3 dienas smelgt, bet ne durt vai sāpēt, vienkārši velkoša vai zumoša sāpe - tas normāli, tā kā atveseļojoties muskilis visu laiku ir darbībā.
* Ja jums ir kardiostimulātors, tad iekārtu izmantot tikai slimnīcā ārsta uzraudzībā tādēļ, ka implocija ātri izsūc batarejas tukšas !
* Vēl ir viedoklis, ka spoles dažādās vietās iedarbojas dažādāk ( spēcīgāk, vājāk, vai vispār bez efekta ). Iespējams, ka tas ir saistīts ar Zemes starojumu ( Hartmana režģis ). Eksperimentējam, mēģinām, dalāmies ar peredzi un rezultātiem......... "

Citi raksti par šo tēmu manā profilā :

http://spoki.tvnet.lv/praktiskais/Virpulmedicina/803454

http://spoki.tvnet.lv/praktiskais/Eksperiments/809946

http://spoki.tvnet.lv/praktiskais/Dziedinosas-spoles-tisana/817016

http://spoki.tvnet.lv/praktiskais/Tiem-kuri-tema-sinusa-signala/822420

http://spoki.tvnet.lv/praktiskais/Eh-ka-gribejas-uzrakstit-par/822518

http://spoki.tvnet.lv/praktiskais/Dzivinosa-sinusa-generatorins/823254


Tad nu ķeramies pie darba, tinam augšā Lielo spoli , tā paredzēta maigai, vispārejai iedarbībai.

« 1  2  3 »
409 1 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000

Tādu paliek  zem gultas un no rīta vesels kā rutks  emotion  

6 0 atbildēt

Vai var izmantot ,,dziednieciskas spoles,, ja organisma ir metala priekshmeti,kaulu stiprinajumi pec operacijas utt. ?

2 0 atbildēt

Drukas kļūda !!!   Zem 5 Bildes ir jābūt : DIAMETRS  2,54cm. !!!

1 0 atbildēt
Uuu kads skaists tev sniedzins tur emotion Sita spole jau valjus arstet vai?
0 0 atbildēt