local-stats-pixel fb-conv-api

Ķobim renovācija.32

742 0

Sveiki spoki, spociņi un savādāk domājošie spocekļi. Gribēju parādīt savu kārtējo mazo projektiņu.

Tātad savai lielākai meitai šoruden nopirku vienu divrataino braucamo, bet nevar jau klaji ignorēt satikmes noteikumus. Biezu matu kušķi neviens pa ķiveri nenoturēs. Ar veloķiveri motorizētu verķi arī vadīt nav stilīgi, pieteam čiksai. Uz ātrām šeibām radās doma - laukos tak ir jābūt. Zvans sievastēvam: "Alo, alo ved šur ķobi. Šis ar atveda.

« 1  2  3 »
742 0 32 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 32

0/2000

Nu, vecīt, cepuri nost, Tu kā tautumeita šuvēja/rokdarbniece nostartēji, man pat noskauda emotion emotion

Kā saka amatnieki : Laba manta panes visu ! emotion

19 0 atbildēt

Labāk tomēr kārtīgu ķiveri nopirkt, kā nekā drošība pirmajā vietā.... normālu ķiveri jau var nopirkt sākot no 70 eiro, skūterim pietiks, bet ja ar moci taisās braukt, tad gan vajag kādu nopietnāku ķiveri, sākot no 120 eiro ne lētāku!!!

ķīnas ķiveres neiesaku, jo tās izgatavotas no lētas plastmasas, un domātas tikai skatam, nevis galvas aizsardzības.... ir pat bijuši gadijumi, ka tāda lētā ķīnas ķivere nokrīt no motorollera sēdekļa uz asfalta, un pārveras.... emotion variet jau iedomāties, kas notiktu ja jūs ar tādu ķiveri braucot ar ātrumu 50km/h noliktos uz aci.....

16 0 atbildēt

tai ķiverei droši vien sen termiņš notecējis + vēl ir plaisas. Pilnīgi nederīga aizsardzībais. Pat celtniecībā ja ķivere ir nokritusi zemē,pēc likuma ir jāpērk jauna,ko protams neviens neievēro,bet šī ir vsp vēsture. Bet nu, darbs protams labs.

9 0 atbildēt

Un podiņa pakojumam tika sagriezts dārgais stūra dīvāns...emotion

6 0 atbildēt

Man ar tāda bij ķivere nepatika tas, ka iekšas neturējās klāt pie korpusa un visu laiku griezās uz riņķi galvu pagriežot uz kādu no debess pusēm. Bet tad dabūju vācu ķiveri ar to vismaz nebij tā, ka braukšanas laikā akmeņus kurus uzcēla uz augšu varēja noķert zobos vai ar pieri emotion Tikai smuki skanēja kā baznīcas zvans emotion

2 0 atbildēt

žetons par ieguldīto darbu, bet ķivere ir domātas drošībai, nevis stilam!!! Nekad neesmu atbalstījis un sapratis tos kuri pērk un lieto open face ķiveres!!! Sadurmes gadījumā žokli varēs meklēt uz brauktuves, ja nebūs tik spēcīgs trieciens, tad rētas paliek makten labas un uz mūžu, par to vairāk vajadzetu aizdomāties meitenēm. Tāpat arī par pārējo ekipējumu, esmu kritis ar džinsiem uz rollera, nekas patīkams nav, ilgi dzīst un rētas paliek! Nevajag uzskatīt ka rollers ir kas citādāks nekā mocis, traumas ir tādas pašas!

2 0 atbildēt
Jamm. Žēl ka man nav tādas gribēšanas ņemties, nu tik lielas gribēšanas ņemties ar tādām lietām
2 0 atbildēt

 Beigās tik smuki sanāca, ka varētu pat ar vafeli pavicināt gar viņu. emotion

1 0 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt

Man tāds zils ķobis bēniņos mētājās , laikam pat jauns ( galvā nav bijis ) , žēl izmest , var būt kādam vajag .

0 0 atbildēt

+ par darbu un pacietibu. Liec vien klat veco nagu, bus laba kolekcijas lieta aizgajuso laiku cienitajiem. Malacis!! Brauksanai gan neiesaku, nav droshi. Tie materiali noveco un var iziet kaa shumaheram emotion  Man pasam ir veca, bet pro gala AGV kjivere. Lietoju to, bet baidos, jo pie veciem materialiem labai kjieverei, varetu but pat sliktaki raaditaji kaa jaunai kjinietei. Zinataji mani palabos, ja kljudos.

0 0 atbildēt

Šitām riktīgs šarms piemīt.emotion Pats braukāju ar vecu motociklistu kasku ar stikliņu. Par drošību nevaru spriest, bet liekas tīri lietojama emotion Vienīgi stiklu vjadzētu izpulēt emotion

0 0 atbildēt

ķivere jau jauka, bet vienīgi tā krāsa...

0 0 atbildēt

Sargās arī?

0 0 atbildēt
Sore no stiklašķiedras.
0 0 atbildēt