local-stats-pixel fb-conv-api

Kartupeļu talka. Mtz-82, T-40 un brigāde.10

241 0

Sesdienas diena skaulaina, bet vējaina. Bet tas brigādei netraucē. Laižamies kartupeļu vagā. Izdevās viss baigi labi novākt. Jāpiebilst ka tikai tik cik paši varam apēst, nu un drusku vēl kādus draugus, kaimiņus pacienāt. Lai arī kombains vecs, bet cits temps iet kartupeļu novākšanai. Gandrīz jau aizmirsušās tās ar rokām lasāmās talkas. Bet tas jau ar bija jautri, ja nav bail no darba. Nuko ievērtējam.

Vēl tik japiebilst ka kartupeļi auguši dabīgi, bez nekādiem minerālmēsliem un miglošanām.

Laukus mēsloju tikai ar satrūdējušiem govs mēsliem. Takā tīrs dabīgs produkts. Kas var būt veselīgāks un garšīgāks kas audzēts dabīgi un savā dārzā.





241 0 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 10

0/2000

pagājušogad stāvēju uz kombaina! Bija akmeņains lauks,vajadzēja paranormālu reakciju,lai paspētu akmeņus izlasīt,sekundē veicu pat līdz 6 kustībām(karatē treniņu reakcija) emotion jā,reizēm arī kādu nelaimīgu kurmīti izglābu,bija pat vien krupis!

Latvijā ir ļoti daudz neizmantotas zemes,ja mēs paši audzētu sev pārtiku,tad mūsu mīļā zemeslode netiktu tā nojāta ar industriālo ražošanu! Es gribētu sev mājiņu nomaļā vietā,zemi,kur audzēt paiku,pāris vēja ģeneratorus,saules paneļus! Gribētos būt neatkarīgam no sistēmas! Vienīgā lieta ko npirktu,būtu fucking internets emotion Esmu vēl jauns,(29) varbūt kādreiz...

14 0 atbildēt

Tā ir vienkārša sentēvu metode. Kātad kartupeļi auga pirms simts gadiem, kad par tādām miglošanām nemaz nesapņoja.

7 0 atbildēt

Tieši tā. 

2 0 atbildēt

Tas kombains ir laba štelle, esmu lasījis tikai ar rokām..

2 0 atbildēt
2 0 atbildēt

Es te netaisos nevienu mācīt. Tik parādīju ka var iztikt arī bez miglošanas.

1 0 atbildēt

šogad ir tik sauss augusts, ka laksti izkalst nevis pūst, a kolorado vaboles palika krievijā un urļikiem mašīnās.

kā labs mēslojums ir māli, vai arī audzēt mālainā zemē, jo māli satur ļoti daudz minerālus, kas ir vajadzīgi augšanai, kā arī ir labs ūdens akumulators.

1 1 atbildēt

👍

0 0 atbildēt