local-stats-pixel fb-conv-api

Kā zīmēt: lidojošs tumsējs fūrijs.8

Sveiki visiem! Šis ir mans pirmais raksts tāpēc neesiet pārāk kritiski

Tātad šodien iemācīšu cik vien viegli varu kā uzzīmēt lidojošu melno fūriju. Es jau ļoti ilgu laiku mācos tos zīmēt tāpēc iemācīšu arī jums. Protams, jums obligāti nav viņš jākrāso pilnīgi melnu. vari to krāsot jebkurās krāsās un ar jebkādiem rakstiem. Šis ir vienkāršākais variants. P.s. Piedodiet par dažu bilžu kvalitāti. Arī ja pamani kādu gramatikas kļūdu droši komentē!

Lai veicas! emotion

53 1 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 8

0/2000

Lieliski :D pamēģināšu arī pati. tu lieliski zīmē. un ja kas 11 gadi nemaz nav tik maz :D es sāku sēdēt spokos (tiesa gan no brāļa profila un tikai skatijos rakstus) bet es sāku no 9 gadiem :D 10 gados uztaisiju savu profilu un sāku likt rakstus pati D: tas bija galīgākais mēsl profils tapēc es viņu izdzēsu :D tad spokos kādu laiku negāju. kādu dienu draugos draudzene iedeva izlasīt vienu smiekklīgu rakstu... atcerējos par spokiem :D piereģistrējos no jauna radot ŠO awesome profilu :D (fuj bļe es te esmu uzrakstijusi svau dzīvesstāstu XD )

6 0 atbildēt

Manuprāt, ja nav izkrāsots izskatās labāk.

2 0 atbildēt

Turpini zīmēt, mazā, tev labi sanāk.emotion

1 0 atbildēt

Manuprāt ir labi. Bet 11 gadi nav nemaz tik maz, un ja tu pie savas zīmēšanas vairāk piestrādātu, tad tev sanāktu daudz labāk. Šobrīd priekš 11 gadiem normāls zīmējums, bet kaut kā šķībs pārāk, kā arī ķermenis nav savienots normāli. Bet prieks ka centies, + un aceries, pacietību, pacietību un vēl vēl pacietības!!!!!

1 0 atbildēt

Tumsejs fūrijs nevis tumšais

1 0 atbildēt

viņa zīmē labāk par mani emotion

0 0 atbildēt