local-stats-pixel fb-conv-api

Kā prakstiskais latvietis ietupīja £30015

424 1

Čau! Dalos ar neveiksmīgu dzīves situāciju un risinājumiem, kā es no šīs situācijas tiku vaļā.

Tātad, tas bija salīdzinoši nesen. Es biju vasaras darba haltūrā Lielbritānijā. Biju palīgs džekam, kas maina boilerus - tur tas darbs ir diezgan labi apmaksāts.... bet ne par apmaksu runa.

Kārtējā darba diena, atbraucām pie vīrieša ar vārdu Niks. Viņš vēlējās nomainīt savu 20 gadus vecu boileri. Ienācām istabā, viņš atvēra skapi. Tur es iereudzīju tiešām ļoti vecu aparātu. Nu labi, kamēr mans kolēģis zāģē nost šo vēsturisko aparātu, es padodu instrumentus.

Pie reizes, aizgāju atslēgt ūdeni.

Pienāca laiks nogriezt ūdens cauruli no paša boilera. Lai uz dārgā paklāja netecētu ūdens, es pienesu spainīti. No boilera iztecēja ļoti melns un netīrs ūdens.... Tie s*di tur krājās 20 gadus....jūs varat iedomāties to skatu.

Okei. Izvilkām boileri, izmetām ārā. Mans kolēģis aizgāja ēst, bet es pa to laiku sāku sūkt ar putekļusūcēju netīrumus.

Ātri vien visu notīrīju, bet lai pārliecinātos par tīrību, nogāju ar putekļu sūcēju vēlreiz. Bija neērti turēt putekļusūcēja šļauku, tāpēc pavilku puteķlusūcēju tuvāk.... sadzirdēju, ka kaut kas nokrīt.

Pagriezos atpakaļ. .... Šoks. Uz dārgā paklāja no spaiņa izlija melnais ūdens, kas bija boilerī. Paklājs šajā istabā bija gaiši pelēks un izskatījās dārgs. Nezināju ko darīt. Nolēmu, ka jāpagaida, lai izžūst, jo tad varēs redzēt cik ļoti liels ir melnais traips.

Pēc brīža ienāk kolēģis. Ierauga, pats ir šokā.

Kamēr viņš strādāja pie jaunā boilera pieslēgšanas, biju apdomājis turpmāku rīcību. Pasaukt saimnieku (kurš bija blakusistabā) būtu stulbi. Tas tikai izraisītu konfliktu. Pamēģināju izsūkt melnos plankumus ar putekļu sūcēju. Neizdevās.

Nākamā doma: jādabū "Vanish". Velns, līdz tuvākajam veikalam ir ļoti tālu...un mašīnas mums nav - mums vakarā brauks pakaļ kolēģis.

Ielavījos virtuvē ar izdomātu atrunu - jāparbauda caurules. Labi, pieķerts nebiju, bet noderīgu sadzīves ķimiju atrast tur neizdevās.

Apķēris galvu biju domājis, kā lai tagad neiekrist uz pāris simtiem.... Ienāku atpakaļ istabā, kur uzstādījām boileri... Pamēģināju noslaucīt traipu ar kabatas lakatu. Nekā neiznāca....izsmērēju netīrumus.

Paskatījos apkārt - bērnu mantas. Tā bija bērna istaba. Atvēru vienu skapīti - nekā noderīga. Atvēru otru - nekā. Paskatos uz plauktiņiem - opa! Tur bija bērnu salvetes.

Zaudēt tāpat nav ko. Sāku berzt traipu ar bērnu higiēniskajām salvetēm. Sākumā nekas nenotika. Paberzēju minūti un sāka notikt brīnumi! Kaut kas sāka iet nost.

Paņēmu vēl četras salvetes un berzu. Berzu ilgi.

TAS NOSTRĀDĀJA!

Melnais pleķis pazuda gandrīz pilnībā. Atstāju traipu nožut. Pēc pusstundas paskatījos - vieta, kur bija traips, ir par pāris toņiem tumšāka par pārējo paklāju... taču, nezinot, kur tieši bija traips, ar vienkāršu acu skatienu atrast šo pleķi nav viegli.

424 1 15 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 15

0/2000

Tagad zināšu, ko darīt, kad būs piekakātas bikses? Paņemt bērnu salvetes! emotion

11 0 atbildēt

Malači zēni, Tev ar atjautību viss kārtībā !   emotion emotion

5 0 atbildēt

Tie kas nesaprata par velns kādu boileri ir runa...Angļi par boileri sauc gazes apkures katlus. Tikai nesapratu vai šeit mainija gāzes katlu vai tiešām boileri?

4 0 atbildēt

nuu, es zinu, ka dārga materiāla paklāji - ir no dabīgām šķiedrām - vilna, kokvilna. Un ja uz dabīgas šķiedras uzlīst kas netīrs, vai krāsojošs - diiieeez vai salvetes līdzēs..būs jāpamēģina emotion

Kā profiņš par tekstilizstrādājumiem, un to tīrīšanu, saku, ka ticami, ka paklājs bija sintētika, tapēc tik labi iztīrījās - un vēl labi, ka uzreiz, jo ja paietu ilgāks laiks, nelīdzētu arī salvetes.

Par cenu - hvz. Viss ir iespējams emotion

 Bet tas, ka ar apķērību un nekrišanu panikā tiki galā ar šitādu traku situāciju (klienti var pārvērsties par vella izdzimumiem, es zinu) - super. emotion emotion

3 0 atbildēt
+
2 0 atbildēt
Labs
2 0 atbildēt

Ar bērnu mitrajām salvetēm ne to vien var notīrīt, piemēram, gan sakaltušu pva līmi, eļļas krāsas, piedegušas pannas, katlus, pat gludekli, kam bija apdegusi virsma - notīrīja perfekti. emotion

2 0 atbildēt
Labs emotion
0 0 atbildēt

neticu emotion

0 0 atbildēt

kādas firmas salvetes tās bija ?

0 0 atbildēt

īsts latvietis! jebkurā situācijā nepadodas!

0 0 atbildēt