local-stats-pixel fb-conv-api

Kā pagatavot slime tikai no miltiem un ūdens / agutiņa labumi #16

54 5

Mana recepte 😅! Turpmāk serijās agutiņa labumi jūs varēsiet redzēt receptes un pārsteidzošus rokdarbus.

P.S. Ja kāds nezina kas ir slime tad slime ir tāda masa kura ir loti mīksta un kura ir kā antistress ar vinu var nomierinaties. Man loti patik un lielakajai dalai ari slime tapec ka vinu var staipīt un mīcīt. Zinu ka izklausās dīvaini bet kā kuram iedarbojas instinkts😂

Metam pie malas boraxus, līmes, šampūnus, sālss un contakt lens solution! Tagad jūsu priekšā ir pagaidām vieglākā recepte no kā uztaisit to saucamo slime!!!



Ingredienti:
Maza glāzīte ūdens
Vidēja lieluma bļoda miltu
Karote ar ko maisīt
Karote ar ko ņemt miltus no burkas
Pati bļoda kur taisīt visu 🤣


Darba gaita
Panem blodu un pieliec vinu pilnu ar miltiem (atkarībā pēc slime lieluma). Pielej bišku ūdens. Samaisi. Ja masa ir diezgan rupja un nav mīksta pielej vēl mazliet ūdens un nelej loti daudz, citādi viss izjuks. Ja masa ir mīksta un bišku lipīga tad nevajag vairs ūdeni liet. Un Gatavs!
Papildpadomi: Ja vēlies vari pielikt krāsas savas slaimas nav obligāti protams. Retajiem kam nav ēdienkrāsas (kā man) varat panemt guaškrāsas. Ja slaims ir ĻOTI LIPĪGS nemēģini vinam likt eļļu virsū un ietīt pārtikas plēvē. Ta viņš atrāk saskābs un smirdēs. Neklausi youtube tur melo. Ja vins ir lipīgs tad pieliec vel miltus. Ja vins mazliet vel līp pie rokām pacieties. Pēc dažām dienām slime pieradīs pie vides un paliks normāls un nebūs lipīgs. 😂 😂 😂.

Neaizmirsti iegādāties burciņu vai plastmasa trauciņu savam slime. Un novāc aiz sevis jo pēc darba, galds izskatīsies kā noziegumu vieta 😂!
Spied like ja patika šī parastā recepte un gaidi vel jaunus rakstus no manis!

54 5 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

Uzraksti skaidrā latviešu valodā kas tas slime ir un ko ar to darīt!

10 0 atbildēt
To sauc par mīklu, bērns.
9 1 atbildēt

Kāpēcs foto nr. 2  rāda NSFW  ? emotion 

7 1 atbildēt

 emotion 

3 0 atbildēt
Ups aizmirsu uzrakstīt. Pēc tam jāpielej karstais ūdens un tad tas paliks kā slime.
2 1 atbildēt

Tā ir mīkla, nevis slime.

1 0 atbildēt