local-stats-pixel fb-conv-api

Ieslēdz istabā gaismu ar telefonu.32

295 0

Nu ta. Pasam prieks i mute smaida. Esmu ticis talak ar savu raspberry pi. Pievienosu paris bildes un 2 video(1 video ir 12v led lampa, bet otraja jau 220V istabas lampa). TIku tik talu, ka varu kontrolet istabas lampu. Izmantoju 2 parveidotajus. Viens 12V un otrs 5V. Led lampu uz 12V un uln2803a tranzistoru. Isti nezinu vai tas ir vajadzigs vai nav bet nu ja cilveki saka ka vajadzigs. Tatad vajadzigs. Cik saprotu vajadzigs prieks ta, ja saiet uz iso lai nelaistu stravu uz raspberry pi un nenokurinatu vinu.

Seit var redzet parveidoajus. Viniem var parslegt voltaazu. Uz viena ir 12V un uz otra ir 5V. 5V izmantoju prieks releja. 12V izmantoju piesledzot otra puse. Ja nav nepieciesamo zinasanu par eletribu, es neiesaku slegt klat 220V.

Seit piesledzu 220V savu istabas lampu. Neraadiiju ka sasledzu un ko, jo var te lasit mazi berni un meginat atkartot, kas var beigties letali. Lugums visiem treneties uz mazu voltazu lai nenodaritu sev pari. 12V ir pietiekami , lai varetu pieslegt visadas spozas led lampinas treninam. Velos atgadinat, ka nenesu atbildibu par to ,ko jus darat majas un ja nokup jusu dators, vai rodas kadi citi zaudejumi, tad tas ir uz jusu pasu atbildibas. Es tikai velos padalities ar to ko esmu pats sameklejis un izdarijis. Piedodiet ka nav garumzimju. Ceru ka patiks mans rezultats. Elektriba nogalina.

295 0 32 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 32

0/2000