local-stats-pixel fb-conv-api

Iesākts pirms 30 gadiem.155

Pēc pieprasījuma papildināts. Sveiciens Spokiem! Savus darbiņus apdarīju, nolēmu nedaudz atpūsties. Palasīju Spokos rakstiņus par tehnoloģijām. Jā, kad es ar tādām lietām nodarbojos, tas bija pavisam cits līmenis, salīdzinoši ar šodienu, varētu teikt, akmens laikmets.
Domāju ko tur nīkt, jāparāda arī jaunākai spoku paaudzei kādas mēs, astoņdesmito sākumā, tehnoloģijas cepām augšā. Sameklēju sen noputējušu un gandrīz ārā izmestu nepabeigtu pastiprinātāja sagatavi ko biju iesācis būvēt, bet tā arī tanī laikā nenobeidzu, bija svarīgākas lietas darāmas. Laikā, kad neko nevarēja dabūt, bija spiesta lieta kaut kā risināt dažādus tehniskos jautājumus un likt lietā izdomu. Mūziku pieklājīgā skaļumā arī tanī laikā grieza un ne tikai disenēs to gribējās darīt. Tā arī sāku būvēt pastiprinātāju ar barošanu no auto akumulatora, lai varētu meža vidū, ezera krastā jautrā kompānijā S90 tumbas iekustināt. Tā nu nepabeigto uzparikti lūkāju pie dzīvības dabūt un to tumbu tomēr iekustināt.

http://s1270.beta.photobucket.com/user/Aleksandrs59/media/Pastiprinatajs_xvid.mp4.html

Man uz apaļo jubileju labs draugs (reāls čalis, vecs cīņubiedrs) skaļruņus uzdāvināja, tā nu vairākus gadus tie nostāvēja plauktā, nu bija laiks tos iemēģināt darbībā, jo vecajā autiņā vairs neko negribu likt iekšā.

http://s1270.beta.photobucket.com/user/Aleksandrs59/media/chubriki_xvid.mp4.html

Tā nu pēc trīsdesmit gadiem projektu novedu līdz beigām. Pasākums smieklīgs, bet sirdsmiers iestājās, domāju arī spokiem būs interesanti redzēt tā laika tehniskos risinājumus. Ieraksta kvalitāte gan sanāca štruntīga, arī fotoaparātam ar kuru filmēju aizkrita ausis.

http://s1270.beta.photobucket.com/user/Aleksandrs59/media/S90_xvid.mp4.html

Tā nu savu darbnīcu uz pāris dienām, kamēr brīvdienas, pārvērtu par radiodarbnīcu. Detaļas vēl kaut kādas atradās, bet shēmas tā arī neatradu, labi ka pamata plates jau bija salodētas, pārējo jau pēc atmiņas un kā saka: Metodom vtika (ar iesprauzšanas metodi).

« 1  2  3 »
1765 4 155 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 155

0/2000
« 1  2  3  4 »