local-stats-pixel fb-conv-api

Eksperiments dārzā.30

Sveiciens spokiem entuziastiem un interesentiem. Turpinu eksprimentus ar Mišina spoli. Ar troļļiem un heiteriem pat runāt negribu, sajēgas viņiem no tēmas nekādas un tikai lieka laika tērēšana sanāk.

Par tik cik ar spoļu iedarbību uz organismu esmu kaut cik ticis skaidrībā, pievērsīšos tagad staikas iedarbībai uz augiem un citiem dārzā atrodamiem lakstiem. Par tādu tēmu esmu lasījis forumos dažādas atsauksmes, bet līdz šim neviens no maniem paziņām tā arī tādu lietu dabā nav notestējis. Brālis ziemā kaut kā bija ar spoli atdzīvinājis nokaltušu laksta stumbru uz palodzes, bet līdz ko parādījās pirmie zaļumiņi un asniņi, tā viņam interese par eksperimentu pagaisa, jo no viņa ir tāds pats dārznieks kā no manis balerīna.

Šodien sāku eksperimentu ar spraudeņiem, ceru, ka man pietiks pacietības iesākto turpināt lai saprastu vai ir kāds labums vai nav.

« 1  2  3 »
376 0 30 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 30

0/2000

gan jau, ka būs pa pirmo emotion

9 0 atbildēt

Izskatās, ka arī zāliens tika nejauši apstarots un tagad izies divas reizes vairāk degvielas pļaušanai.

9 0 atbildēt

uzcep rakstu par iznakumu emotion 

8 0 atbildēt

Man drusku nemiers, ka es spoli neizmantoju drusku ļaunprātīgi - pārvelkos mājās gandrīz četrrāpus, pielienu pie spoles, pārstartējos, un velku līdz vakaram ar jauniem spēkiem.

8 0 atbildēt

lai nu kā Saša ņemtos apkārt ar saviem eksperimentiem, flokši kā pa brīnumu tomēr aug  emotion 

7 0 atbildēt

Ar zinātni un eksperementiem esmu nodarbojies, reizēm rezultāti ir tik pārsteidzoši, ka paiet ilgs laiks, lai saprastu un izskaidrotu, kas notika.Galvenais pacietība. Interesanti, gaidu turpinājumu, kādi būs rezultāti un kadus secinājumus izdarīsi. Ar interesi sekošu. Vēlu veiksmi.

6 0 atbildēt

Ir viena kastīte arī nepakļauta eksperimentam, tā ka būs ar ko salīdzināt.

6 0 atbildēt

Es kaut kad ķeršos klāt exp;erimentam ar diezgan kaprīzo supernikno pipariņu diedzēšanu. Jo vispārībā šie dīgst diezgan švaki. 

Es te pāris dienas atpakaļ pieliku spoli pāris galīgi vārgiem habanero pipariņiem un nīkuļi, kuri jau pāris mēnešus bija ne dzīvotāji, ne mirēji, beidzot sāka augt.

6 0 atbildēt

Piedalos eksperimentā!!!

Nupat izlasīju par eksperimentu ar augiem. Man šogad pirmo reizi ir podos mazie balkona tomātiņi. Vēlu sēti,  bet ņipri aug. Pa dienu labā laikā iznesu arā, bet sliktākā turu verandā uz palodzes. Stādi ir vairākos podos. Vienam podam mēģināšu verandā pa stundai pielikt spoli cerībā, ka sāks ātrāk ziedēt  un ražot kā pārējie.

5 0 atbildēt
Ir ir bildēs var redzēt kā uzreiz aboli sāk gatavoties
4 0 atbildēt

 emotion 

4 0 atbildēt

Interesanti. emotion

4 0 atbildēt

Ja nav problēmas ar angļu valodu:

https://www.youtube.com/watch?v=7c3AVj66ahg

Šajā video ir visāda informācija, iedomājos padalīties tieši dēļ šī jēdziena, ko tur izmanto: "psihofizioloģiskā koherence".

Visu To Labāko! emotion

1 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt