local-stats-pixel fb-conv-api

Dzīvinošā sinusa ģeneratoriņš.23

Sveiciens visiem spokiem un spocenītēm ! emotion Nolēmu gadu noslēgt ar nobeigtu projektiņu, tā kā kaut kāds vecs komunists triecienpiecgadi, un pamest vienkāršu ideju spoļu trenkātāju "sektantiem" dzīvinošā ģenerātoriņa noformēšanā. Lai salodētās shēmas nemētājas pa galdu haotiskas detaļu čupas un vadu mudžakļa izskatā kur ik pa laikam kaut kas saiet uz īso vai pazūd kontakts, visu to iestrādāsim kādā korpusā, pie vaiena iegūsim arī estētiskāku paskatu savam garadarbam un ērtāku lietošanas iespēju.

Pašu salodētā ģenerātoriņa korpusam visērtāk izmantot jau kādu gatavu kastīti lai nesarežģītu sev dzīvi. DEPO elektroinstalācijas nodaļā var savam projektiņam piemeklēt labu labas dažāda izmēra un gaumes montāžas kastītes. Principā, šeit katrs var izpausties ar savu izdomu, dizaintehniskās vīzijas lidojumu un apķērību. Man iepatikās palaidēja slēdža korpuss un to tad arī izmantoju savā projektiņā.

Cilvēki uzdod daudz jautājumu vēstulēs, komentāros, čatiņā un pa telefonu : kādas kaites tad īsti visa šitā borģele dziedē ? īsumā pamēģināšu nosaukt tos rezultātus ko man radi, čomi un paziņas atstāstīja kuriem devu patestēšanai iekārtiņu.

- Noņem pēctreniņa muskuļu sāpes (no sportista kačoka stāsta).
- Noņem kāju, plecu un roku locītavu sāpes, pat tādas kuras mocīja gadu desmitiem.
- Noņem muguras sāpes, bet katrā atsevišķā gadījumā process notiek savādāk, citam jau pēc pirmajiem seansiem, citam pēc pāris nedēļām, jebkurā gadījumā sāpes pēc tam vairs neatgriežas.
- Pazūd krampji kuri naktīs mocīja.
- Noņem galvassāpes, izdziedē arī tās kuras jau ir bijušas hroniskas, ar laiku vairs neprasās iešaut pretsāpju tableti.
- Izkliedējas piepampumi, iekaisumi un augoņi.
- Rētas sadzīst nereāli ātri, nepaliek pat sarētojumi, vecie pēcoperācijas un brūču sarētojumi daļēji izlīdzinās, noplok un paliek mazāk pamanāmi. Sadzīst saplaisājusī āda uz papēžiem un vairs neplaisā.
- Ieģipsētie lūzumi sadzīst reizes četras ātrāk.
- Pazūd kārpas, kāju sēnīte, nagu šķelšanās, mati vairs netaukojas, izzūd blaugznas.
- Stabilizējas asinsspiediens.
- Noņem zobu sāpes ( jauni zobi un norautās ekstremitātes gan neataug ) emotion
- Palīdz pohu gadījumos, šajā sakarā neizmantot ļaunprātīgi !!! emotion
- Pazūd iesnas un klepus burtiski nākošajā dienā, gripa pazūd trijās dienās.
- Pēc divu nedēļu spoļu lietošanas, arī procedūru laikā, meitenītei vairs ne reizi neatkārtojās epilepsijas lēkmes nu jau pāris mēnešu periodā.
- Sunim paralizētās aizmugurējās kājas atlaida jau nākošajā dienā, trešajā dienā vispār uz aci nevarēja pateikt, ka sunim kaut kas ir bijis.
- Māsīcai pazuda ļaundabīgais audzējs kuru nodiagnosticēja pavasarī, aizgāja rudenī uz operāciju, bet tur vairs nebija ko griezt.
- Uzlabojas miegs, pašsajūta, parādās tāds kā enerģijas pieplūdums.
- Novērota dzeramā ūdens kvalitātes uzlabošanās pēc tā noturēšanas uz spoles.
- Iesētās sēklas uzdīgst daudz ātrāk un ražīgāk pēc spoļu iedarbības, bračkam pat uzdāvinātais un uz palodzes puķupodā nokaltis laksts izlaida jaunu asnu pēc salaistīšanas un nedēļas apstrādes ar spoli pa stundai dienā.

Ja īsumā, tad aptuveni tāds man tas musturs sanāk kopš vasaras testējot uzparikti darbībā, atliek vairs tik katram pašam sev uzķīmiķot iekārtiņu un to patestēt.

PS. Teorētiķiem un erudīcijas virtozauriem lūdzu necepties par manu procesu, terminu un apzīmējumu nezinātnisko izklāstu. Mēģinu lietas būtību aprakstīt vienkāršā, parastiem cilvēkiem saprotamā valodā un tas ir galvenais. Galvenais taču ir katram saprast lietas un darbības būtību nevis parādīt to visu tikai ciparu, formulu un teorētisku pieņēmumu formā no kā normālam cilvēkām tikai raibs gar acīm sagriežas un visa apetīte uz jaunā izzināšanu pāriet. Es pieņemu kritiku, ieteikumus un uzklausu atšķirīgus viedokļus, bet tiem ir jābūt reāli apstiprinātiem nevis tikai teorijas formā uz papīra izliktiem.

492 4 23 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 23

0/2000

Pats savu klīniku varēsi atvērt  emotion  nu gudrs vīrs  emotion 

11 0 atbildēt

Būtu jau nu labāk paklusējis, šitādiem daiļdirsējiem tikai bikses nost, un pa purnu ! Ja neesi apmierināts ar dzīvi, tad lūdzu, nesmirdini šeit vismaz gaisu !

10 0 atbildēt

Nebrīnīšos ka tev tur garāžā kautkur slepenībā top kāda ceļošanas laikā iekārta vai kāds ports uz citu dimensiju emotion 

10 0 atbildēt

Un par tavu nākotni mēs uz barikādēm gājām.....  emotion 

9 0 atbildēt

Īsi sakot - džeks garažā uztaisa lietu, kas varētu daudziem palīdzēt. Jautājums - n kuras vietas tad aug rokas mūsu zinātniekiem, kas saņem finasnējumu??? Ja džeks garažā var ko tādu uzkonstruēt, tad ko varētu šēi sponsorētie ģēniji? Jeb tas nav izdevīgi farmācijas biznesam? Ja visi lietos Sašas spoli, kas pirks zāles?  Viela pārdomām...

9 0 atbildēt

ja Tev butu 1 miljarda dala no Sasas Aleksandra prata - piekristu tavam komentaram.

8 0 atbildēt

Pluss un pie favorītiem,lai nav pa Sašas zelta lādi jāložņāemotion

7 0 atbildēt

 emotion Obligati pluss emotion

7 0 atbildēt

Kamēr muļķis klusē, citi to tur par gudru esam.

http://spoki.tvnet.lv/joki/Vel-30-uzdirsieni-kas-Tev-var-noderet/823229

6 0 atbildēt
Ja viņš šo sāktu kautkādā veidā reāli masveidā izplatīt, pieļauju, ilgi vairs nedzīvotu
5 0 atbildēt

Neko netirgoju   emotion  Tādēļ  arī lieku savus rakstus lai katrs sev var uztaisīt to borģeli. Kaut ko līdzīgu, nu dikti aptuvenu pēc analoģijas var nopirkt jau gatavu ja ir tāda vēlme pirkt  un kabata atļauj :

http://www.scenar.com.au/product/ritmscenar-pro-plus/

PS.  Bet no tā ādas brīnuma varam te uz vietas pamēģināt atbrīvoties, ja vien ir vēlme un laiks, tas neko nemaksās.

5 0 atbildēt

tagad tik jāgatavojas interesentu lērumiem, kuru uzticība Latvijas medicīnai ir sagrauta emotion

4 0 atbildēt

Nu nu....

2 0 atbildēt

naakosho uztaisi metala detektoru .. pienjemsim volkssturm sm+geb .. emotion ..ja tev izdosies izdosies nobalanset spoles un izsleegt ferita uztvershanu .. emotion es braucu pie tevis uz konsultaacijaam emotion

1 0 atbildēt

Tgd jāuzmanās,ka koorporācijas neatklā šito,tas Sasha būs briesmās.  emotion 

0 0 atbildēt

facepalm

1 4 atbildēt

No saakuma padomaaju, ka vecene taisiija to bezjedzigo verkji. Tas deelj tiem miiljvaardinjiem, bet izraadaas matulis taa pati vien vecene ir.

1 10 atbildēt