local-stats-pixel fb-conv-api

Dziedinošās spoles tīšana.41

Pēc vairāku interesentu lūguma parādīšu procesu kā var uztīt to dziedinošo Mishina spoli, uz šo brīdi ir arī savācies liels daudzums ar faktiem par to iedarbību uz dažādām kaitēm. Par dažiem novērojumiem īsumā pastāstīšu.

Te pirms pāris nedēļām staipīju malciņu, gribēju ātrāk sanest, uzkrāvu uz rokas vairāk kā spēju panest.... ellišķīgs dūriens mugurā, it kā kāds iesmu vai adatu tur būtu iedūris ap jostas vietu, malka zemē, pats līks... Nedēļas laikā savu muguru savedu kārtībā sēžot pie spoles pa pāris stundām dienā, atkal staipu malciņu. Bet kādreiz, kad tādu pašu ķibeli atrāvos stiepjot piemirkušos dēļu veidņus strijkā, muguras sāpes vairāk kā mēnesi lika sevi manīt, turpat pus gadu nevarēju neko smagu cilāt.

Saņēmu vēl pozitīvas atsauksmes no kundzes kurai sāpēja visapkārt ap krūšu kurvi, ribas un abi sāni, zem vienas paduses pat kaut kāds bumbulis bija izveidojies, kā arī mocīja muguras un hroniskās galvassāpes, tabletes dzēra katru dienu un lielām dozām. Uz šo brīdi pēc četru mēnešu dialoga ar spolēm galvassāpes ir pārgājušas, tikai pa retam uznāk, bet tādas ka tās var pieciest arī bez zāļu lietošanas, tāpat arī pārgāja muguras sāpes un atlaida sāpes ap krūšukurvi, sāp vēl nedaudz tikai zem paduses kur bija tas bumbulis, bet arī tas ir gandrīz izsūcies, noplacis. Sieviete no zāļu uzņamšanas ir atteikusies. Salīdzinoši ar stāvokli kāds bija pirms četriem mēnešiem, tagad iet kā uzvarētājs :)

Gadījums tepat ar vienu no mūsu spokiem kuram uz nedēļu aidevu iekārtiņu. Čalim sāpēja mugura, hroniskas iesnas un klepus mocīja jau ilgāku laiku, uz rudeni viss saasinājās... Nedēļas laikā visas kaites tika noņemtas un čalis pat eksperimenta nolūkā pliks ārā pa sniegu ap māju skraidīja lai vēl reiz iesmas atrautos, bet nekas nesanāca, ne klepu ne iesnas vairs nesaķēra :D

Biju te iedevis uz pāris nedēļām vienai sievietei spoļu iekārtiņu, viņai 11 gadīga meitiņa slima ar epilepsiju, gadā vairāk dienu pavada pa slimnīcām nekā pa mājām, dažreiz pat vairākas reizes naktī uznāca lēkmes. Tad nu, kopš seansu sākšanas ar spolēm, epilepsijas lēkmes nav bijušas visu šo divu nedēļu laikā ne reizi.

Pašam un dārgajai te uz laika maiņu palika zobs jūtīgs, dārgajai pat iekaisa... man jau nākošajā dienā viss bija štokos, dārgā sieviņa gan apmēram nedēļu spoļojās, līdz viss sariktējās kā vajag.

Viens no interesantākajiem pēdējiem atgadījumiem. Te vienam jaunietim piemetās klepus un nenormālas kakla sāpes , tādas ka neko pat norīt nevarēja, nogurums un panīkums un tieši visnepiemērotākajā brīdī, nākošajā dienā čalim bija paredzēts startēt karatē sacensībās... Intensīvs dialogs ar spolēm dienas garumā un vakarā guēt... No rīta čalis ierindā ! Sacensībās izmētāja visas Oranžās jostas un nopelnīja pat zelta medāli :)

Tad nu ķeramies turpinājumjā pie spoles tīšanas :)

« 1  2  3  4 »
475 1 41 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 41

0/2000

Tā kā Latvijas medicīna ir daudzviet nepiejama vai arī beigušās kvotas jau gada sākumā, tad šī būtu lieliska alternatīva dakteriem.

Jautājums tikai, kādēļ tiek maksāti augstie nodokļi, ja no valsts puses nekas īpaši netiek darīts - kamēr esi vesels, maksā PVN, IIN, u.t.t., bet kad esi sasirdzis, tad vazājies pie dakteriem. Bet ja kaite lielāka, tad jālūdz ziedotāju palīdzība emotion 

Valstij jau izdevīgi, ja pensionāri ātrāk noliek ķelli, jo valsts budžetā paliek viņu iemaksātie nodokļi, ko var izsaimniekot.

Labs raksts emotion 

12 0 atbildēt

nu vai zini! ja Tev reāli fakti neko neizsaka, tad Tev ir iemesls raizēties par savu psihisko veselību.

Saša takš teica, ka pat sunim strādāja!!! ibio - SUNIM!!! tagad pastāsti , lūdzu, kāds placebo varēja būt faking SUNIM emotion .

8 0 atbildēt

Tin kaut vai uz vinila plates vai tekstolīta,  galvenais ir lai var uz pareizajām frekvencēm noskaņot . Izskatās, ka pats esi riktīgs Vudū Placebo efekts, ja tik vien vari kā teoriju piesaukt nevis reālus eksperimenta rezultātus   emotion 

Vienīgais uz kā kategoriski nav vēlams tīt, tas ir uz metāla !

7 0 atbildēt

Sash, Tu mūsu Makgaivers un Emulators emotion  emotion  

7 0 atbildēt
Labais. Saša, tu esi labākais spoks. Es ar tādu spoli gribētu, tik nav ociklockops
6 0 atbildēt

Feini, nav pat ko teikt! emotion  Es ar beidzot nobriedu to izdarīt, tors jau it kā ir uztīts, tik nezinu, vai darbosies  emotion  Ā, ģeneratoram baroklis ar vēl jāsameklē.

5 0 atbildēt

Jāsāk domāt,mož jau laicīgi šitādu uztīt....Ja ne tagad,tad vecumdienās noderēs emotion

5 0 atbildēt

Ir OK.

Patīk visu praktisko štellīšu pārbaudīšana dzīvē.

Pārējie negatīvie dīvānā pirdēji, kas, droši vien, paši neko dzīvē pat nav mēģinājuši uzmeistarot- var mierīgi turpināt gudri spriest un gāzēt savā padirsenī...

5 0 atbildēt

Spole jau gatava vai darbosies nav ne jausmas emotion Ģeneratoru arī salodēju, jo beidzot tiku pie alvas, kas bija apslēpta zem tinumiem emotion

4 0 atbildēt

Nu tev nāk ārā idejas... Malacis. Nebrīnīšos, ja nākamajā rakstā stāstīsi, kā atrast slīkoņus izmantojot tikai kurpju šņores emotion

3 0 atbildēt

esmu novērojis vienu savādu faktu (tieši šādi novērojumi man ir lērums), ka priecīgi cilvēki izveseļojās un tas notiek daudz ātrāk par tiem, kuri ir bēdīgi, pesimistiski utt, kuriem tas notiek stipri lēnāk, vai nenotiek nemaz.  ko tad darīt ar šo faktu?

2 0 atbildēt

sašam japamēģina lūk šis https://www.youtube.com/watch?v=7Xkx7FTWERw

2 0 atbildēt

Aleksandr, tencinu. tagad vēl jāsagaida pamācība par spoles noskaņošanu "uz ceļa" un varēs uzbūvēt testa modeli.

2 0 atbildēt

Es vēl arvien dalos ar idejām nu pieredzi...  Man vieglāk, mani mazbērni jau skolā iet  emotion  

Es spoles neslavēju, vienkārši saku kādus rezultātus esmu ieguvis, kaut gan īstas ticības arī pašam vēl arvien nav   emotion  Tikai tādēļ, ka nespēju noticēt visam tam stāstam par implozijas ietekmi un dažādām kaitēm, pats nolēmu uztaisīt iekārtiņu un pārliecināties par tās darbību dzīvē.  Par pārdošanu neesmu apsvēris domu, shēma samērā vienkārša, bet to borģeli uztaisīt, saštimmēt un noskaņot aiziet divas nedēļas pamartīga roku darba. Varu uz nedēļu vienkārši aizdot iekārtiņu patestēšanai, tāda iespēja reālāka nekā vienkārši pārdot to.  Principā katrs pats sev var tādu dziedniecisko spoļu komplektu uztaisīt, ja ir kaut kāds zināšanu un iemaņu apjoms. Tādēļ arī lieku rakstu sēriju par tām spolēm lai interesentiem būtu informācija. Patreiz vācu materiālu nākošajam rakstiņam kurā tieši par pašu ģenerātoriņu spoļu darbināšanai pastāstīšu, parādīšu kā to savākt pašam mājas apstākļos. Šo to esmu arī tūbē parādījis https://www.youtube.com/channel/UCTpx2rLVI3AgXATxbUWWPgw

0 0 atbildēt
Bljin tads osciloskops 300£ maksa.
0 0 atbildēt

Ko ārstē ši Mishina spole ? Man nedaudz sāp mugura ,kad ilgstoši esmu pavadījis uz kājām vai sēžot liekas mugurkauls izliecas uz priekšu, lai dabūtu vitā vienkārši saliecos uz priekšu un uz kreiso sānu. Var just  un dzirdēt, kā pamatīgi nobrakšķ mugura un tad kādu laiku ir ok kamēr viss nesākas no gala. Ja, kas runāju par muguras lejasdaļu tur kur satiekas mugurkauls ar gurnu kaulu.

0 0 atbildēt

ir ko noņemties emotion

0 0 atbildēt

Protams, ka noskaņosim, nav problēmu emotion Vari tepat Spokos man  vēstuli atrakstīt vai piezvanīt, profila bildē ir mob.

0 0 atbildēt

Es nevienam neko neuzspiežu un negribu pat mēģināt, esmu praktiķis nevis teorētiķis. Es arī visai šitai štellītei neticu, tieši tas arī pamudināja ķerties klāt šai tēmai, uzbūvēt iekārtiņu un paeksperimentēt. 

0 0 atbildēt

Grūti pateikt kamēr nav pārbaudīts, pēc parametriem spriežot ( Amplitude Amount: 0.5Vpp-14Vpp ) uz pusjaudu varētu darboties, kopumā pārējie parametri ir to ko vajag, derētu tikai pastiprinātāju galā piekombinēt. Visideālākais variants būtu šāds ģenerātors (1mVpp to 20Vpp) laiza:pcAAOSwU1FXQb0B">http://www.ebay.com/itm/Free-Shipping-UNI-T-UTG9002C-General-Function-Generators-2MHZ-/322330955109?hash=item4b0c6c0d65 :g: laiza:pcAAOSwU1FXQb0B

0 0 atbildēt