local-stats-pixel fb-conv-api

Dažādi padomi7

173 7

Tātad ja kādam ir gadījums, ka izlietojas baterija lukturītim, bet Tev viņu ļoti vajag?

Ko nu iesākt?

Tātad ja esi pavārs noteikti būs folijs mājās. Ja nav tad to var iegādāties maximā, pašu lētāko pa 0.60€ , arī tas derēs, tātad sarullējat foliju tādu pašu kā bateriju var pat mazāku. galvenais ir viņu kārtīgi ielikt, lai nekur neizgrozās. Kā video var redzēt spīd protams mazliet vājāk, bet nepieciešamības gadījumā jau to var izdarīt!

Tāpēc rakstu šo rakstu, lai palīdzētu kādam kam tas vajadzīgs.

Tā kā man ļoti patīk šādas lietas eksperimentēju vēl ar ko, bet tam gan nebūs video.

Ja jums mājās ir energizer baterijas mājās jeb šīs firmas parastie ''pirkstiņi'' un ir beigusies rokas pulsktenim bateija, un nav citas, bet ir nepieciešama, tad ar šķērēm nokabinat lielās baterijas apvalku, un iekšā būs vairākas mazās baterijas, kas der rokas pulkstenim. .

Kā arī parocīgs veids kā attaisīt konservu bundžu bez attaisāma, vai naža, teiksiet nav iespējams? ir gan! Paņemiet bundžu, paņemat kādu plakanu betona virsmu un ātri berzējat to bundžu pret turieni un ātri vien bundža pati attaisīsies.

Ja gribat svecīti bet nav tad drošivien atradīsiet mājās kādu krītiņu, padedzinat viņu, līdz sāk tecēt, ieliekat krītiņu tajā vietā kur satecēja. un aizdedzinat, un krītiņš degs ļoti ilgu laiku.

Tātad vēl viens padoms, ja gribat labu ideju ar vāzi kur ielikt mazās puķītes, tad nemetat ārā izdegušās spuldzītes, ja paši neeat parliecināti vai varēsiet izņemiet uzmanīgi spuldzītes saturu no sikla korpusa ( nesaplēšot pašu korpusu), ielejat ūdeni ieliekat puķītes un atrodat skaistu statīvu priekš tās!

Savādāka veida ar šaušanu un visu kaut ko saistītu varat pameklēt youtubes kanālā ''Pagasta Ments'' (:D) kanāls ar vien vairāk papildinās, tiek pirktas vielas nākamajiem eksperimentiem, tāpēc varat uzspiest arī subscribe , lai redzētu jaunumus!

Ceru, ka jus patika šie ieteikumi! Tāpēc gaidīšu + + no jums! :)



173 7 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000

dienas moments - ja nav lukturītim baterejas - aizskrien uz veikalu nopirkt foliju, no kā uztaisīt baterejas imitāciju emotion

10 0 atbildēt

Ja jau aizskrien uz veikalu pēc folija, tad jau baterejas arī pie reizes var paķert. emotion

6 0 atbildēt
Lampiņas deg tādēļ, ka viena baterija ir darba kārtībā. Šajā gadījumā folija tiek izmantota tikai kā savienojums starp kontaktiem. Deg vājāk, jo tiek izmantots divreiz mazāks spriegums, jo ir tikai viena baterija...
4 0 atbildēt

Šitais baigi labs, nezināju. Noderēs, kamēr iegādāos bačenes, tās vienmēr aizmirstu nopirkt. emotion

1 0 atbildēt
wtf ... kā?
1 2 atbildēt