local-stats-pixel fb-conv-api

DIY mini Tumbiņas13

304 0

Iedomājos ka varētu uztaisīt kastes skaļruņiem, kuri stāv bez pielietojuma, (vnk mētājās).
Doma - kaut kādas mazas, un tā lai daudzmaz normāli izskatās, bet mīnus - ēlipses skaļruņi, skan labi, bet neizkatās pievilcīgi. Bet nu OK, gan jau nebūs tik traki..

« 1  2  3 »
304 0 13 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 13

0/2000

Labs. emotion

5 0 atbildēt

 emotion  emotion 

5 0 atbildēt

Super, sagribējās arī uzlabot savas acme tumbiņas emotion

3 0 atbildēt

Korpusi ok, bet skaļruņus vajag vienādus. Šāds variants ir garām. Ja skaļrunim 2 mazāka pretestība...tas skan 2 jaudīgak par to kuram 8 omi. Un tie vispār ir dažādi pēc būtības. Un filtru vajag obligāti...vnk variants - kondensators virknē ar pīkstuli...labāk sākt ar kādu gatavu diy projektu...kā jau minēja akustiku uz dullo nebūvē..tur visu aprēķina

Vēllabāk būtu tos tv skaļruņus nobarot ar to pašu tv mikroshēmu tajā korpusā - būtu aktīvās tumbas. Tāmikrene ir maza + maz papildus komponentus vajag.

3 0 atbildēt

Vēl tik priekšā kaut kādu sietu un būs pavisam labi.  emotion 

1 0 atbildēt
🖒
0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

 emotion  emotion 

0 0 atbildēt

Ieliec iekšā sintepona pildījumu vai ko līdzīgu.Bass būs mīkstāks.Kaut gan no tik maza izmēra skaļruņa tas bass nebūs diez ko zems.   Bet tā trekns pluss par darbu. Malacis!!! +++

0 0 atbildēt

Iespējams,kastes tilpums par mazu vai nepareizi noregulēts fazinvertors. Izgatavot pareizi akustisko sistēmu ir ļoti grūti bet ne neiespējami. Veiksmi!!!

0 0 atbildēt

Nice,man patīk dIY

0 0 atbildēt